19 sep 2022
HASSELT / Netwerkactiviteit

Workshop: Rekruteren via LinkedIn

De arbeidskrapte speelt veel ondernemers parten. Creatief omgaan met rekrutering via verschillende kanalen is dus aangewezen. We zien een opmars van aanwerven via sociale media en toch is het niet altijd even gemakkelijk om je weg hierin te vinden als ondernemer.

Ben je als ondernemer ook opzoek naar een creatievere manier om je bereik van sollicitanten via LinkedIn te vergroten?
De HR-adviseurs van Elk-Talent-Aan-Boord en UNIZO Limburg nodigen jullie graag uit op een gratis workshop, waarbij volgende topics zullen toegelicht worden:

  • LinkedIn als content kanaal
  • Vacatures via LinkedIn verspreiden
  • Bedrijfspagina aanmaken en optimaal benutten
  • Zoektocht opstellen naar de juiste kandidaten en met hen connecteren

Door wie:

Erendiz Ates is onze expert! Hij helpt bedrijven en professionals groeien door samen met hen een sterke LinkedIn strategie uit te bouwen. Gekenmerkt door zijn kwalitatieve- en persoonlijke aanpak, toont hij de kracht van LinkedIn en hoe je LinkedIn als volwaardige tool in jouw merkstrategie kan opnemen.

Hij ondersteunt talrijke kleine & grote bedrijven en organiseert regelmatig LinkedIn Masterclasses. Ondertussen heeft hij meer dan 250+ bedrijven uit verschillende sectoren de nodige strategische boost gegeven.

Programma:

  • 13u30 - 13u45 Onthaal
  • 13u45 - 16u30 Workshop: rekruteren via LinkedIn 
  • 16u30 - 17u30 Netwerkmoment

 

 

 

Deze infosessie wordt u gratis aangeboden dankzij het Europees Sociaal Fonds. Het invullen van de HRscan is een meerwaarde om te kunnen deelnemen aan deze sessie, dankzij deze HRscan kunnen wij u een kosteloos advies i.v.m uw personeelsbeleid aanbieden.

Deze sessie vind je ook in: 

10 okt 2022
UNIZO provincie Antwerpen
Nog te bepalen
1 sessie
Ma 10/10
23 nov 2022
UNIZO Oost-Vlaanderen
3Motion, Zele
1 sessie
Wo 23/11
07 dec 2022
UNIZO West-Vlaanderen
Unizo Brugge, BRUGGE
1 sessie
Wo 07/12