Ik wil een onderneming starten

starterlimburg

Alvorens een eigen onderneming op te starten of van je bijberoep je hoofdberoep te maken, is een objectief klankbord inschakelen een slimme zet. Je zit met vragen zoals: 

  • Ben ik een ondernemende geest? 
  • Wat zijn de risico’s van mijn ondernemingsidee en heeft het een kans op slagen? 
  • Is er een potentiële markt voor mijn idee? 
  • Wat zijn de opstartformaliteiten? 

Het traject bestaat uit een mix van individuele coaching en workshops. Je UNIZO-adviseur begeleidt je stap voor stap bij het opmaken van je business- en financieel plan. Op basis van een grondige analyse krijg je een haalbaarheidsadvies waarmee je aan de slag kan om je onderneming op te richten of verder uit te bouwen tot je hoofdberoep. Tijdens een individueel begeleidingstraject stellen we samen met jou een ondernemings- en financieel plan op. Na 2 à 3 individuele gesprekken en 2 workshops krijg je een haalbaarheidsadvies van een UNIZO-adviseur.

Kostprijs?
150 euro (inclusief btw).

Meer info over de UNIZO-begeleidingstrajecten of wil je je inschrijven? Mail annick.debruyn@unizo.be

Wat zeggen de ondernemers over dit traject?
STEIN DEVOS
| ZAAKVOERDER SAVOURIST 

Het schrijven van een business- en financieel plan was voor mij een hele opgave maar tijdens dit traject word je aan de hand van workshops en persoonlijke begeleiding stap voor stap ondersteund door UNIZO-adviseurs. Zij denken mee na over je ondernemingsidee en kunnen zo ook de valkuilen op voorhand inschatten.

Meer info: Ondernemersforum, Start-ups