Ik wil mijn jonge onderneming verder uitbouwen

adviesraad
Tijdens de eerste vijf jaar legt iedere startende ondernemer het fundament voor zijn succes. In die periode heb je soms nood aan een onafhankelijke visie op je onderneming. Zit je op de goeie weg met je nieuwe onderneming? En zit je met vragen zoals: 

  • Hoe organiseer ik mijn administratie en processen? 
  • Hoe geef ik mijn marketing een boost? 
  • Wat met de aanwerving en aansturing van personeel? 
  • Zijn mijn missie en visie nog up-to-date? 

Onze UNIZO-adviseurs dagen je uit om na te denken over je onderneming en bieden een scherp maar constructief klankbord. Je bedrijf krijgt een grondige, objectieve scan waaruit jij de nodige inzichten verwerft in actie- en verbeterpunten. We schetsen het totaalbeeld en reiken concrete tools en middelen aan waarmee je, doorheen dit traject en in de toekomst, alle uitdagingen proactief en efficiënt kan aanpakken. Je UNIZO-adviseur blijft aan je zijde voor opvolging, bijsturing en feedback. Volledig op maat van jouw ondernemingsnoden sleutelen we samen aan een stevige basis voor een blijvend succes. 

Dit individuele begeleidingstraject is er voor nieuwe ondernemers die willen weten op welke punten ze nog kunnen bijsturen, om succes op langere termijn te kunnen garanderen.

Kostprijs?
200 euro (exclusief btw).

Meer info over de UNIZO-begeleidingstrajecten of wil je je inschrijven? Mail annick.debruyn@unizo.be

Wat is de ervaring van de ondernemers?
MARIEKE SELHORST | ZAAKVOERDER HET OBJECTIEF 

Het eerste jaar liep alles zoals het hoorde: mijn idee was helemaal uitgewerkt. Ik nam vaak deel aan infosessies over de meeste uiteenlopende onderwerpen en legde ik mijn oor vaak te luisteren bij bevriende zelfstandigen en andere ervaringsdeskundigen. Maar ik merkt dat de aangroei van mijn klantenportefeuille trager liep dan verwacht. Ik ging op zoek naar manieren om mijn visibiliteit te versnellen. Mijn Startersadviseur bij UNIZO informeerde mij over het individuele begeleidingstraject en ik besloot meteen op gesprek te gaan. Tijdens het gesprek was er een goede klik met de UNIZO-adviseur. Zij kon zich goed inleven waardoor we samen konden nadenken over mijn kruispunten en gedachteknopen. Op deze manier hebben wij vooral gewerkt aan visibiliteit om de klanteninstroom te verhogen. Een echte aanrader!

Meer info: Ondernemersforum, Start-ups