Ik wil verder groeien

groei

Ben je klaar voor de next step met je onderneming? Welke obstakels ervaar je op de weg naar groei? UNIZO stoomt je graag klaar voor een beloftevolle toekomst! Zit je met één van deze uitdagingen? 

  • Hoe werf je best nieuwe medewerkers aan? 
  • Wil je een antwoord bieden op nieuwe trends? 
  • Wens je hulp bij de voorbereiding van een overname of overdracht? 
  • Maakt je onderneming een moeilijke periode door? 
  • Doet de groei van je bedrijf jouw structuur wankelen? 

UNIZO werkt volledig op maat van ambitieuze ondernemers die voor bepaalde kantelmomenten staan in het ondernemerschap, die willen groeien in wat ze doen en hoe ze dat doen. We maken een strategische analyse van jouw onderneming en een duidelijke analyse van jezelf als ondernemer. Daarna stellen we samen met jou een actieplan op basis van nieuwe strategische inzichten om verder succesvol te ondernemen. De doorlooptijd duurt slechts enkele maanden, wat maakt dat je de actiepunten snel kan uitvoeren. 

Deze begeleiding is er voor elke ambitieuze ondernemer die zijn bedrijf wil versterken. We stomen jouw onderneming klaar voor een uitdagende toekomst. Wetenschappelijke ondersteuning en nauwe samenwerking met/door Antwerp Managementschool en Graydon.

Kostpijs?
400 euro (exclusief btw).

Meer info over de UNIZO-begeleidingstrajecten of wil je je inschrijven? Mail annick.debruyn@unizo.be

Wat is de ervaring van de ondernemers?
JAN POLLARIS | ZAAKVOERDER INSAVER 

Als ambitieuze jonge onderneming groeide Insaver snel. Toen UNIZO mij dit traject aanbood, twijfelde ik geen seconde. Voor een kleine bijdrage en een beperkte investering van mijn eigen tijd, kreeg ik hulp van zeer ervaren professionals. Het traject liet me als ondernemer nadenken over de strategische aanpak op lange termijn en gaf me nuttige inzichten waarmee ik onmiddellijk aan de slag kon. Een aanrader voor iedereen die zijn bedrijf doordacht wil laten groeien en zelf als ondernemer wil groeien.

Meer info: Ondernemersforum, Start-ups