Gezocht: kandidates voor de Livia Award en het Livia Jong Geweld

liviaaward

Voor de 17de keer reikt UNIZO Limburg dit najaar de Livia Award uit. Die award lauwert een Limburgse onderneemster die een positieve impact heeft op het ondernemerschap en die anderen inspireert en motiveert om elke dag vol passie te ondernemen. Gloednieuw dit jaar is het ‘Livia Jong Geweld’, een hulde aan een Limburgse onderneemster van maximum 35 jaar oud die maximum 3 jaar geleden haar eigen zaak oprichtte.

Al sinds 2004 reikt UNIZO Limburg de Livia Award uit. Met winnaressen als Marion Van Zon, Phara de Aguirre, Hilde Rutten en Karine Valy is er ondertussen al een zeer straffe eregalerij. “En wie weet ben of ken jij wel de winnares van dit jaar”, vat onderneemster en juryvoorzitter Hilde Peerlings aan. “De belangrijkste voorwaarden? Wel, we zoeken naar een Limburgse onderneemster in hoofdberoep, wiens bedrijf in Limburg gevestigd is en met maximum 50 FTE’s. Een onderneemster die bovendien kan fungeren als inspirerend boegbeeld voor anderen. Een echt rolmodel.”

“Kandidates voordragen of jezelf kandidaat stellen kan door dit formulier in te vullen. Elke kandidate ontvangt vervolgens een dossier, dat uiterlijk tegen 15 juli middernacht ingediend moet zijn. Te laat ingediende dossiers worden niet in acht genomen”, licht Ann Draye toe, voorzitter van UNIZO Livia. 

Award-show op 23 september

Een onafhankelijke jury, met Hilde Peerlings als juryvoorzitter, beoordeelt alle inzendingen op volgende elementen: dagelijkse leiding, creativiteit, bedrijfsactiviteit, tewerkstelling, personeelscompetentie en diversiteitsbeleid, financiële situatie, communicatie, klantgerichtheid, innoverende acties, efficiënt energiegebruik en milieubeleid. Ann Draye: “De winnares wordt bekend gemaakt tijdens een spectaculaire show met enkele bekende keynoyte sprekers in HANGAR58. Zet dus zeker al een groot kruis in je agenda op 23 september!”

Nieuw: Livia Jong Geweld

Naast de Livia Award zet UNIZO Limburg voor het eerst ook een ‘Livia Jong Geweld’ in de schijnwerpers. “Hierbij richten we ons tot Limburgse onderneemsters van 35 jaar of jonger die maximum 3 jaar geleden opstartten. Ook hier is het belangrijk dat de onderneemster in kwestie voltijds zelfstandige is en de dagelijkse leiding voor de volle 100% in handen heeft”, vertelt Hilde Peerlings.
“Ook voor het Livia Jong Geweld zijn alle suggesties welkom. De werkwijze is identiek aan die van de Livia Award: gewoon jouw suggesties invullen op dit formulier. Wij zorgen voor de verdere opvolging. Aarzel dus niet en stuur ons meteen al jouw suggesties door.”

Meer info