Ons gedacht: "Doe ik het goed?"

“Doe ik het goed?” Stelt u zich die vraag ook weleens? Welnu, dan kunnen we u geruststellen: u behoort tot de grote meerderheid ondernemers voor wie ondernemen een dagelijkse uitdaging is. Eén met vallen en opstaan en bij momenten met vertwijfeling. Simpelweg omdat er geen handleiding voor bestaat en u het zelf moet uitzoeken.

Wellicht behoort u dan ook tot de grote meerderheid die daarover niet zaagt en klaagt omdat u er met volle overtuiging voor heeft gekozen om het stuur zelf in handen te nemen. Niettemin kan ondernemen knap lastig en zelfs eenzaam zijn. Zeker in deze bijzonder uitdagende tijden.

Op zo’n moment kan het hebben van een klankbord zeer nuttig zijn. Maar niet iedereen heeft dat. Daarom zetten wij vanuit UNIZO al enkele jaren zeer sterk in op de persoonlijke begeleiding van ondernemers. Een team van adviseurs staat permanent tot uw beschikking voor advies of als klankbord. En ook bij het maken van strategische keuzes helpen wij u graag, door samen met u een adviesraad samen te stellen. UNIZO beschikt over een netwerk van honderden onafhankelijke experten, in alle domeinen. Aarzel dus niet om ons in te schakelen. Uw stuur zullen we u niet uit handen nemen. Wij kunnen u wel helpen bij het bepalen van de richting en het nemen van de bochten. En ook met hobbels in de weg kunnen we goed overweg…

Wilt u graag een afspraak voor een gratis verkennend gesprek? Mail dan vrijblijvend naar begeleiding@unizo.be.

Bart Lodewyckx, Gedelegeerd bestuurder UNIZO Limburg

reageer