UNIZO Limburg en C-Mine Crib slaan handen in mekaar

Partnership met UNIZO Limburg geeft extra begeleiding aan bedrijven op C-Mine Crib

Ondernemersorganisatie UNIZO Limburg sluit een samenwerkingsovereenkomst af met C-mine Crib, de incubator voor creatieve en innovatieve ondernemers. De samenwerking is een win-win-win-situatie. De start- en groeibedrijven op C-mine Crib kunnen vanaf nu beroep doen op de duurzame ondersteuning van UNIZO Limburg. En UNIZO Limburg staat op haar beurt weer dichter bij de ondernemers door intens samen te werken.

“Op C-mine Crib kunnen bedrijven reeds rekenen op de steun van diverse specialisten voor ad hoc vragen Met UNIZO Limburg kunnen er nu ook langere, op maat gemaakte trajecten aangeboden worden. Deze ondersteuning is erg belangrijk voor de groei van onze bedrijven.”, zegt Jasper Olaerts, manager C-mine Crib. En ook UNIZO Limburg heeft er zin in. "Door deze samenwerking komen we ook dichter bij de ondernemers te staan en weten we veel beter waar ze nood aan hebben en welke tips goed van pas komen", zegt Bart Lodewyckx, gedelegeerd bestuurder van UNIZO Limburg.Samenwerking betekent meerwaarde voor ondernemers

Nicolas Verhelst, ondernemer achter Niceberg Studios en gevestigd in C-mine Crib, maakte reeds gebruik van een intensieve begeleidingssessie van UNIZO Limburg en is overtuigd van de meerwaarde van dit partnership. “De begeleiding van UNIZO Limburg zorgde ervoor dat we op zoek zijn gegaan naar de beschikbare bouwstenen van onze onderneming en naar het potentieel dat nog niet was ontgonnen. Je leert naar het totaalplaatje kijken terwijl UNIZO je een spiegel voorhoudt."

Naast het advies voor de ondernemers in de incubator zal UNIZO Limburg ook meerdere keren per jaar netwerkactiviteiten en infosessies organiseren op C-mine Crib in Genk.