UNIZO Limburg sluit samenwerkingsakkoord met Primetime Communication Group

UNIZO Limburg telt een nieuwe structurele partner: het communicatiebedrijf Primetime Communication Group. Het communicatiebedrijf van de Limburgse ondernemer Christophe Wels zal UNIZO Limburg verder bijstaan bij de professionalisering van hun communicatiestrategie.

“We werken al geruime tijd samen met Christophe Wels. Met deze overeenkomst bekrachtigen we onze samenwerking. De kennis van Primetime Communication Group zullen we ook delen met de leden van UNIZO Limburg door gebruik te maken van experts van Primetime Communication Group bij bijvoorbeeld infosessies”, zegt Bart Lodewyckx, gedelegeerd bestuurder van UNIZO Limburg.

Tot slot wil UNIZO Limburg meer dan ooit toonaangevend zijn op vlak van sociale media. Primetime Communication Group zal dan ook met haar gespecialiseerde afdeling Digital de digitalisering van de communicatie van UNIZO Limburg mee begeleiden.

Primetime Communication Group omvat ook de uitgeverij Thema Media (met oa. Limburgactueel.be en Thema Nieuws), de organisatie van Winefair en het beletteringsbedrijf Stand-By. In totaal telt het communicatiebedrijf op dit moment 58 medewerkers.