Vacature: Adviseur Lokale Ondernemersvereniging

vacature

UNIZO steunt als ondernemersvereniging op 3.000 ondernemers die zich inzetten als vrijwilliger en bestuurder. Als 'adviseur ondernemersvereniging' sta je zowel dicht bij deze ondernemers als bij de lokale overheden. Dit breed lokaal netwerk is de unieke troef van UNIZO. Als adviseur ondersteun je dit netwerk door intensieve contacten met de bestuurders, het geven van inhoudelijke input en door ondersteuning te bieden bij diverse initiatieven van de lokale besturen.

Wij zoeken een nieuwe teamspeler voor UNIZO Limburg, die zowel in werkinhoud als werkuren flexibel is, want regelmatig avondwerk is ‘part of the job’. 
Als adviseur ondernemersvereniging heb je een passie voor het werken met groepen en het stimuleren en inspireren van mensen om te komen tot een lokale werking die zowel belangen verdedigt als activiteiten organiseert op maat van ondernemers. Je bent het rechtstreekse aanspreekpunt voor de UNIZO leden en bestuurders en staat in contact met relevante overheden en maatschappelijke partners. Je behartigt mee de belangen van de ondernemersgroepen rond diverse dossiers zoals ruimtelijke ordening, werken, gemeentelijke fiscaliteit, enz. Je volgt de werkingen op en rapporteert hierover intern.

Voel jij je thuis bij ondernemers en ben je bezig met de socio-economische context binnen Limburg? Ben jij een netwerker en goede communicator, die een goede band weet uit de bouwen met onze bestuurders en die ondernemers weet warm te maken die rol op te nemen? Weet jij hen te ondersteunen door mee te werken en deel te nemen aan activiteiten? Heb je zin om mee een goed vrijwilligersbeleid uit te bouwen? Dan ben jij de persoon naar wie wij op zoek zijn.

Aarzel dan niet langer en stel je vlug kandidaat via deze link

Meer info nodig? Neem contact op met Els Reydams: els.reydams@unizo.be