Virale tsunami

Virale tsunami

Ann DrayeVoor het eerst in 16 jaar dwong een crisis ons om de UNIZO Livia Award - hét event waar ik jaarlijks zo naar uitkijk - af te lassen. Héél jammer, want de Award ligt mij en het bestuur van UNIZO Livia Vrouwelijke Ondernemers nauw aan het hart. Voor wie de Livia Award niet kent: je kan het zien als een sterk pleidooi voor meer vrouwelijk ondernemerschap, waarbij we een ambitieuze Limburgse onderneemster bekronen die als inspirerend boegbeeld fungeert voor andere onderneemsters (in spe).

Wat me dan wel weer blij maakt: eind februari stonden er al bijna 60 Limburgse onderneemsters op de longlist van de Livia Award. Nooit eerder was die longlist, zo vroeg op het jaar, al zo lang. Een positieve evolutie die we kunnen versnellen. Hoe? Door vrouwelijk ondernemerschap te stimuleren, uit te pakken met motiverende rolmodellen en hen zo vaak mogelijk op een positieve manier in de kijker zetten

Bij deze dus een warme oproep om vrouwelijke ondernemersverhalen meer én vaker onder de aandacht te brengen. Deel ze op je LinkedIn, post er iets leuks over op jouw persoonlijk profiel, verwerk de voorbeelden in jouw presentaties, … Als er in tijden van corona iets stevig viraal mag gaan, dan is dat met stip onze fierheid op alle onderneemsters. Laten we als het ware een virale en vooral inspirerende onderneemsterstsunami creëren.

Ann Draye - voorzitter UNIZO Livia Vrouwelijke Ondernemers
reageer