Waarop kan je rekenen als lid van UNIZO?

Wie risico neemt en op het einde van de maand zelf voor zijn centen zorgt, verdient een partner die de beste ondersteuning en verdediging biedt. Hoe wij dat doen?

Als lid van UNIZO kan je rekenen op:

 • Persoonlijke ondernemersbegeleiding
  Of je nu een starter, groeier, doorgewinterde eigenaar-ondernemer bent of aan bedrijfsoverdracht denkt, wij helpen jou vooruit.  Zo hebben we een reeks ondernemerstrajecten die we volledig op maat van jouw bedrijf uitwerken. 
   
 • UNIZO Ondernemerslijn
  Van kwesties over contracten en belastingen tot vragen over facturen en subsidies: onze adviseurs hebben een antwoord op al jouw ondernemersvragen. Stel dus jouw vragen via ondernemerslijn@unizo.be of telefonisch op 02 21 22 678.
   
 • Wij verdedigen jouw ondernemersbelangen
  UNIZO volgt niet alleen het politieke debat, we proberen het ook te sturen en te leiden in het belang van eigenaar-ondernemers. Om zo maximaal te wegen op het nationale, provinciale en gemeentelijke niveau.
   
 • Netwerken & events
  Wist je dat UNIZO Limburg 5.000 eigenaar-ondernemers verbindt en 34 lokale afdelingen telt? Dat weerspiegelt zich in een sterke mix van info- en inspiratiesessies, sterke lerende netwerken en mooie events exclusief voor eigenaar-ondernemers.
   
 • Gratis hr-begeleiding
  Met het project ‘Elk Talent Aan Boord’ bieden wij jou een passend antwoord op al jouw (toekomstige) hr-uitdagingen. Interessant voor élke ondernemer, van eenmanszaak tot kmo! Meer info op www.unizo.be/limburg/etab.

Meer info over alle mogelijkheden en voordelen van UNIZO?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op: