Opleidingen UNIZO Limburg - SyntraPXL Business

UNIZO Limburg organiseert dit voorjaar volgende opleidingen i.s.m. SyntraPXL Business. Al deze opleidingen zijn exclusief voor eigenaar-ondernemers.

 • Succesvol onderhandelen
  Goed onderhandelen geeft je een enorme voorsprong in alle soorten deals. Maar hoe kan je je het best wapenen alvorens een onderhandeling in te gaan? En vooral: hoe bekom je het meest optimale resultaat? Je leert het allemaal tijdens deze hands-on training.

  Meer info & inschrijven via deze link
   

 • Inspirerend en waarderend coachen
  Leidinggeven is in de afgelopen jaren sterk veranderd : van pure "machtspositie" naar een meer coachende rol. Leer de juiste tips en tricks om dit toe te passen.

  Meer info & inschrijven via deze link
   

 • Hoe goed scoren in zoekmachines SEO
  Waar vind je jouw bedrijf terug als je de naam eens 'googlet'? Bovenaan of moet je 4 pagina's ver 'bladeren'? SEO staat voor search engine optimization. Dat verwijst naar zoekmachine optimalisatie. Met een goede SEO kan je ervoor zorgen dat je website mooi hoog scoort in de zoekresultaten van de zoekmachines. Als je daar zelf mee aan de slag wil, is deze opleiding iets voor jou.

  Meer info & inschrijven via deze link
   

 • Facebookmarketing
  Stel je je ook steeds vaker de vraag wat Facebook voor jouw bedrijf kan betekenen? Of heb je vaak het gevoel dat je niet het juiste publiek kan bereiken via Facebook? Allicht heb je dan nog niet mogen kennismaken met alle functionaliteiten van Facebook. Geen nood, in deze cursus leer je efficiënt met Facebook werken in slechts 1 sessie.

  Meer info & inschrijven via deze link

De opleidingen vinden plaats in PXL Congres, Elfde-Liniestraat 24, 3500 Hasselt