Over UNIZO Limburg

Ondernemersnetwerk voor groei en welvaart

unizo limburgUNIZO Limburg behartigt de belangen van ondernemers bij de overheid, bij de sociale partners en in de media en de publieke opinie. Via belangenbehartiging, advies, begeleiding en informatie werken we aan een ondernemersvriendelijk beleid in onze provincie.

Meer dan 5000 leden

UNIZO Limburg verenigt meer dan 5000 ondernemers, zelfstandigen, KMO’s en vrije beroepen in de provincie. Eenmanszaak of groei-KMO? We zijn er voor iedereen en dat in alle sectoren. UNIZO Limburg is dan ook dé werkgeversorganisatie voor eigenaar-ondernemers in Limburg.

32 lokale afdelingen

UNIZO Limburg is stevig lokaal verankerd via 32 lokale ondernemersverenigingen, verspreid over de hele provincie. Zowel op lokaal als regionaal vlak speelt UNIZO Limburg een actieve rol in overleg- en adviesorganen.

Een sterk team tot uw dienst

UNIZO Limburg wordt ondersteund door een team van 25 gemotiveerde en deskundige medewerkers. Toch zijn het vooral de ondernemers zelf die de kracht van onze organisatie uitmaken. We garanderen uw inbreng via zowel de lokale en regionale ondernemersverenigingen als via de 125 aangesloten sectororganisaties. Bij UNIZO Limburg hebben de leden-ondernemers altijd het eerste en het laatste woord.

Contacteer ons

Meer weten over fiscaliteit, milieuwetgeving, handelspraktijken, energiebeleid, ruimtelijke ordening of mobiliteit? Contacteer ons voor de meest actuele info nuttig voor jouw onderneming. Ook voor de begeleiding van starters en KMO’s kan u bij UNIZO Limburg terecht.

Openingsuren: elke werkdag van 08.30u tot 17.00u

UNIZO Limburg op de sociale media