UNIZO Dilsen-Stokkem

Maak op deze pagina kennis met UNIZO Dilsen-Stokkem. Het zijn de zelfstandige ondernemers zelf die onze krachtige ondernemersverenigingen sturen. Zij komen op voor de belangen van elke ondernemer. Wie zijn de bestuurders, hun volgende activiteiten, ondernemersnieuws en lokale dossiers?

Vragen aan UNIZO Dilsen-Stokkem?

Volgende persoon kan jou verder helpen:

Activiteiten van UNIZO Dilsen-Stokkem

12 okt 2022

UNIZO Dilsen-Stokkem - Netwerken met LinkedIn

Maaseik / Netwerkactiviteit
LinkedIn is voor elke ondernemer het online platform om je personal & corporate brand uit te bouwen. Je bereikt er ongeveer 3 miljoen professionals mee in België, die ook steeds actiever zijn.

In de kijker

Nog geen lid? Kom thuis bij het grootste ondernemersnetwerk!

Nog geen lid? Kom thuis bij het grootste ondernemersnetwerk!

Elke dag opnieuw kiezen ondernemers zoals jij voor UNIZO. En daar hebben ze heel goede redenen voor. Want lid worden van UNIZO voelt als thuiskomen. Je wordt omarmd door een team dat naar jou luistert en je op alle fronten helpt te scoren. Je krijgt er een pak concrete voordelen bovenop. En we brengen je in contact met duizenden andere ondernemers. Bovendien verdedigen we jouw belangen op alle niveaus, tot in de Wetstraat.

Overtuigd? Gun jezelf vandaag nog een toegangsticket tot het strafste ondernemersnetwerk van Vlaanderen en Brussel en wij gaan meteen voor je aan de slag. Je bijdrage is uiteraard volledig fiscaal aftrekbaar.

UNIZO voor U in 2022

UNIZO versterkt ondernemers.
Want wie risico neemt en op het einde van de maand zelf voor zijn centen zorgt, verdient een partner die de beste ondersteuning en verdediging biedt. 

Een overzicht van de UNIZO-medewerkers die zich elke dag vol enthousiasme voor Limburgse ondernemers inzetten, ontdek je op deze pagina. En hier vind je een terugblik naar alles wat we deden om ondernemers te helpen in 2021, samen met de ambities die we onszelf in 2022 stellen om ondernemers te ondersteunen én te verdedigen. 

Ondernemende groeten
Bart Lodewyckx - gedelegeerd bestuurder - UNIZO Limburg

Op dinsdag 14 december overhandigde UNIZO Dilsen-Stokkem het tussentijds rapport over het ondernemersbeleid alsook het relanceplan voor de heropleving van lokale economie aan het stadsbestuur van Dilsen-Stokkem.Sinds Covid-19 werden de verwachtingen en het gedrag van consumenten, werknemers en ondernemers herschreven. Met impact op ieders zaak. UNIZO zette alle zeilen bij en begeleidde meer ondernemers dan ooit, elk op hun maat en in elke fase van de onderneming.
Ook in Dilsen-Stokkem maakten we er werk. UNIZO Dilsen-Stokkem gaf het stadsbestuur met dit dossier de nodige input  voor heropleving van de lokale economie in Dilsen-Stokkem. 

Thema's die in het dossier aan bod komen zijn o.a. toekomstgericht ondernemen met duurzaamheid en digitalisering, lokale mobiliteit, fiscaliteit en ruimtelijke ordening. 
 

Verder wil het UNIZO bestuur ook terugblikken en de aandacht vestigen op de ondernemersprioriteiten die door UNIZO Dilsen-Stokkem werden opgemaakt bij aanvang van de legislatuur.

 

“Wij, ondernemers, vroegen in het dossier om een krachtig economisch beleid te voeren. Met ruimte voor ondernemers en een gezond fiscaal beleid. Daarnaast zijn we zeer verheugd vast te stellen dat het gemeentebestuur onze prioriteiten toen had opgenomen in het bestuursakkoord. We overhandigen dan nu alvast een tussentijds positief rapport” aldus Jochen Ochal voorzitter van UNIZO Dilsen-Stokkem.

“Vanuit de stad zijn we opgetogen met de lovende woorden. We hebben een duidelijke visie waarin het ondernemerschap een centrale rol speelt. Belangrijk om mee te geven we hebben ook in de komende jaren niet de intentie om de belastingen te verhogen” gaf burgemeester Sofie Vandeweerd nog mee.

UNIZO Dilsen-Stokkem zal dan ook verder toezien op de uitvoering van haar prioriteiten en staat ter beschikking van het stadsbestuur en haar diensten om, indien mogelijk, haar hierin te ondersteunen en te versterken.

Nieuws & realisaties van UNIZO Dilsen-Stokkem

Op donderdag 12 mei vond de traditionele ondernemers-voorjaarsdrink plaats bij Dôme Deco te Lanklaar. Een 60-tal ondernemers van Dilsen-Stokkem konden genieten van een...
Op vrijdag 25 maart bracht een delegatie van UNIZO Dilsen-Stokkem een bezoek achter de schermen bij de Seegers Group. Naast de welgekende blauwe...

 

Op dinsdag 14 december overhandigde UNIZO Dilsen-Stokkem het tussentijds rapport over het ondernemersbeleid alsook het relanceplan voor de heropleving van lokale economie aan...

Overzicht bestuurders

Jochen Ochal

Functie(s): 
 • Voorzitter
 • Bestuurder
 • Effectieve vertegenwoordiger GECORO DILSEN-STOKKEM
Ochal Accountancy
0472 98 87 37
Hoogbaan
215
3650 DILSEN-STOKKEM

Kelly Issaris

Functie(s): 
 • Penningmeester
 • Bestuurder
Issaris Advocaten
0474 78 81 82
Borreshoefstraat
50 E
3650 DILSEN-STOKKEM

Johan Revinsek

Functie(s): 
 • Bestuurder
 • Ledenwerving
UNIZO Limburg
0496 80 02 74
Maastrichtersteenweg
254 3
3500 HASSELT

Geert Goltstein

Functie(s): 
 • Bestuurder
Horta Goltstein-Craemers
0494 69 07 45
Burgemeester Henrylaan
7 b1
3650 ROTEM

Ronny Swennen

Functie(s): 
 • Bestuurder
Barbiere
0496 06 20 93
Kantonsweg
208
3650 DILSEN-STOKKEM

Matthijs Van Erum

Functie(s): 
 • Bestuurder
 • Plaatsvervanger GECORO DILSEN-STOKKEM
N78 Vastgoed
0498 74 62 22
Rijksweg
235
3650 DILSEN-STOKKEM

Christiaan Brogin

Functie(s): 
 • Bestuurder
BC Elektro
0484 73 06 95
Schoolstraat
4
3650 DILSEN-STOKKEM

Mireille Stevens

Functie(s): 
 • Bestuurder
ELEMENTICS NATURAL
0494 79 21 44
Bisschopsweyerstraat
38
3570 ALKEN
UNIZO Dilsen-Stokkem
Hoogbaan 215
3650DILSEN-STOKKEM

Ben jij een geëngageerde ondernemer?

Via onze ondernemersverenigingen maak je het verschil voor de lokale economie en heb je impact op het beleid. Je komt terecht in een hechte groep van zelfstandige ondernemers en maakt meteen deel uit van de UNIZO-organisatie.

Maak deel uit van ons netwerk

Als UNIZO-lid kan je van alle netwerkvoordelen gebruik maken. Om evidente redenen (koken kost geld...) kan je van deze voordelen enkel gebruik maken als UNIZO-lid - registreer je daarom dus zeker op deze site mét je lidnummer. (Tip: ben je starter? Geniet dan zes maanden gratis van het lidmaatschap.)

 • Ondernemen doe je niet alleen, je bent welkom in de grootste ondernemerscommunity van Vlaanderen en je sluit je aan bij 110 000 andere ondernemers
 • Geniet van talloze ledenvoordelen zoals begeleidingstrajecten die je business een boost geven, juridische bijstand of korting bij diverse partners.
 • Wij verdedigen elke dag jouw noden en belangen. Daarom is jouw steun als lid extra belangrijk. Zo kunnen we onze slagkracht vergroten en met onze vuisten op ministeriële tafels slaan.
 • We zijn er voor je! Bel ons op de ondernemerslijn via 02 21 22 678 en krijg (meteen) een antwoord op al je ondernemersvragen.

Lid worden