UNIZO Dilsen-Stokkem

Maak op deze pagina kennis met UNIZO Dilsen-Stokkem. Het zijn de zelfstandige ondernemers zelf die onze krachtige ondernemersverenigingen sturen. Zij komen op voor de belangen van elke ondernemer. Wie zijn de bestuurders, hun volgende activiteiten, ondernemersnieuws en lokale dossiers?

Vragen aan UNIZO Dilsen-Stokkem?

Volgende persoon kan jou verder helpen:

In de kijker

Wil jij deel uitmaken van het grootste ondernemersnetwerk?

Wil jij deel uitmaken van het grootste ondernemersnetwerk?

Wil je deelnemen aan opleidingen, netwerkactiviteiten of bedrijfsbezoeken in de regio? Met de gedachte dat contacten ook steeds contracten kunnen worden. Sluit je nu aan bij UNIZO, het grootste ondernemersnetwerk in jouw buurt en krijg een antwoord op al jouw ondernemersvragen.

UNIZO lanceert het Winkelhierlied

Om alle klanten te bedanken die de voorbije periode de weg (terug)vonden naar de winkelhier en lokaal hun aankopen deden, brengt UNIZO samen met Ronny Mosuse het Winkelhierlied uit. Maar ook om de winkelhiers zelf te bedanken, om altijd klaar te staan voor hun klanten. 

Op dinsdag 14 december overhandigde UNIZO Dilsen-Stokkem het tussentijds rapport over het ondernemersbeleid alsook het relanceplan voor de heropleving van lokale economie aan het stadsbestuur van Dilsen-Stokkem.Sinds Covid-19 werden de verwachtingen en het gedrag van consumenten, werknemers en ondernemers herschreven. Met impact op ieders zaak. UNIZO zette alle zeilen bij en begeleidde meer ondernemers dan ooit, elk op hun maat en in elke fase van de onderneming.
Ook in Dilsen-Stokkem maakten we er werk. UNIZO Dilsen-Stokkem gaf het stadsbestuur met dit dossier de nodige input  voor heropleving van de lokale economie in Dilsen-Stokkem. 

Thema's die in het dossier aan bod komen zijn o.a. toekomstgericht ondernemen met duurzaamheid en digitalisering, lokale mobiliteit, fiscaliteit en ruimtelijke ordening. 
 

Verder wil het UNIZO bestuur ook terugblikken en de aandacht vestigen op de ondernemersprioriteiten die door UNIZO Dilsen-Stokkem werden opgemaakt bij aanvang van de legislatuur.

 

“Wij, ondernemers, vroegen in het dossier om een krachtig economisch beleid te voeren. Met ruimte voor ondernemers en een gezond fiscaal beleid. Daarnaast zijn we zeer verheugd vast te stellen dat het gemeentebestuur onze prioriteiten toen had opgenomen in het bestuursakkoord. We overhandigen dan nu alvast een tussentijds positief rapport” aldus Jochen Ochal voorzitter van UNIZO Dilsen-Stokkem.

“Vanuit de stad zijn we opgetogen met de lovende woorden. We hebben een duidelijke visie waarin het ondernemerschap een centrale rol speelt. Belangrijk om mee te geven we hebben ook in de komende jaren niet de intentie om de belastingen te verhogen” gaf burgemeester Sofie Vandeweerd nog mee.

UNIZO Dilsen-Stokkem zal dan ook verder toezien op de uitvoering van haar prioriteiten en staat ter beschikking van het stadsbestuur en haar diensten om, indien mogelijk, haar hierin te ondersteunen en te versterken.

Nieuws & realisaties van UNIZO Dilsen-Stokkem

 

Op dinsdag 14 december overhandigde UNIZO Dilsen-Stokkem het tussentijds rapport over het ondernemersbeleid alsook het relanceplan voor de heropleving van lokale economie aan...
Op vrijdag 29 oktober bracht een delegatie van UNIZO een bezoek achter de schermen bij ‘The Bakery by Panerex’. Een 30-tal ondernemers uit...
Op donderdag 14 oktober organiseerde UNIZO Dilsen-Stokkem een boeiende infosessie over "uw wagenpark vergroenen". Er komt héél wat op ons af mbt het...

Overzicht bestuurders

Jochen Ochal

Functie(s): 
 • Voorzitter
 • Bestuurder
 • Effectieve vertegenwoordiger GECORO DILSEN-STOKKEM
Ochal Accountancy
0032 496 38 07 01
Hoogbaan
215
3650 DILSEN-STOKKEM

Kelly Issaris

Functie(s): 
 • Penningmeester
 • Bestuurder
Issaris Advocaten
0032 474 78 81 82
Borreshoefstraat
50 E
3650 DILSEN-STOKKEM

Johan Revinsek

Functie(s): 
 • Bestuurder
 • Ledenwerving
UNIZO Limburg
011 26 30 27
Maastrichtersteenweg
254 3
3500 HASSELT

Geert Goltstein

Functie(s): 
 • Bestuurder
Horta Goltstein-Craemers
089 75 56 46
Burgemeester Henrylaan
7 b1
3650 ROTEM

Ronny Swennen

Functie(s): 
 • Bestuurder
Barbiere
089 75 76 00
Kantonsweg
208
3650 DILSEN-STOKKEM

Matthijs Van Erum

Functie(s): 
 • Bestuurder
 • Plaatsvervanger GECORO DILSEN-STOKKEM
N78 Vastgoed
089 86 18 88
Rijksweg
235
3650 DILSEN-STOKKEM

Christiaan Brogin

Functie(s): 
 • Bestuurder
BC Elektro
0032 484 73 06 95
Schoolstraat
4
3650 DILSEN-STOKKEM

Mireille Stevens

Functie(s): 
 • Bestuurder
ELEMENTICS NATURAL
0032 494 79 21 44
Bisschopsweyerstraat
38
3570 ALKEN
UNIZO Dilsen-Stokkem
Hoogbaan 215
3650DILSEN-STOKKEM

Ben jij een geëngageerde ondernemer?

Via onze ondernemersverenigingen maak je het verschil voor de lokale economie en heb je impact op het beleid. Je komt terecht in een hechte groep van zelfstandige ondernemers en maakt meteen deel uit van de UNIZO-organisatie.

Maak deel uit van ons netwerk

Als UNIZO-lid kan je van alle netwerkvoordelen gebruik maken. Om evidente redenen (koken kost geld...) kan je van deze voordelen enkel gebruik maken als UNIZO-lid - registreer je daarom dus zeker op deze site mét je lidnummer. (Tip: ben je starter? Geniet dan zes maanden gratis van het lidmaatschap.)

 • Ondernemen doe je niet alleen, je bent welkom in de grootste ondernemerscommunity van Vlaanderen en je sluit je aan bij 110 000 andere ondernemers
 • Geniet van talloze ledenvoordelen zoals begeleidingstrajecten die je business een boost geven, juridische bijstand of korting bij diverse partners.
 • Wij verdedigen elke dag jouw noden en belangen. Daarom is jouw steun als lid extra belangrijk. Zo kunnen we onze slagkracht vergroten en met onze vuisten op ministeriële tafels slaan.
 • We zijn er voor je! Bel ons op de ondernemerslijn via 02 21 22 678 en krijg (meteen) een antwoord op al je ondernemersvragen.

Lid worden