UNIZO Hoeselt

Maak op deze pagina kennis met UNIZO Hoeselt. Het zijn de zelfstandige ondernemers zelf die onze krachtige ondernemersverenigingen sturen. Zij komen op voor de belangen van elke ondernemer. Wie zijn de bestuurders, hun volgende activiteiten, ondernemersnieuws en lokale dossiers?

Vragen aan UNIZO Hoeselt?

Volgende persoon kan jou verder helpen:

In de kijker

Nog geen lid? Kom thuis bij het grootste ondernemersnetwerk!

Nog geen lid? Kom thuis bij het grootste ondernemersnetwerk!

Elke dag opnieuw kiezen ondernemers zoals jij voor UNIZO. En daar hebben ze heel goede redenen voor. Want lid worden van UNIZO voelt als thuiskomen. Je wordt omarmd door een team dat naar jou luistert en je op alle fronten helpt te scoren. Je krijgt er een pak concrete voordelen bovenop. En we brengen je in contact met duizenden andere ondernemers. Bovendien verdedigen we jouw belangen op alle niveaus, tot in de Wetstraat.

Overtuigd? Gun jezelf vandaag nog een toegangsticket tot het strafste ondernemersnetwerk van Vlaanderen en Brussel en wij gaan meteen voor je aan de slag. Je bijdrage is uiteraard volledig fiscaal aftrekbaar.

UNIZO voor U in 2022

UNIZO versterkt ondernemers.
Want wie risico neemt en op het einde van de maand zelf voor zijn centen zorgt, verdient een partner die de beste ondersteuning en verdediging biedt. 

Een overzicht van de UNIZO-medewerkers die zich elke dag vol enthousiasme voor Limburgse ondernemers inzetten, ontdek je op deze pagina. En hier vind je een terugblik naar alles wat we deden om ondernemers te helpen in 2021, samen met de ambities die we onszelf in 2022 stellen om ondernemers te ondersteunen én te verdedigen. 

Ondernemende groeten
Bart Lodewyckx - gedelegeerd bestuurder - UNIZO Limburg

Nieuws & realisaties van UNIZO Hoeselt

 

Afgelopen jaar schreven we een beetje Hoeseltse geschiedenis met de fantastische kraslotenactie “Trots Op Hoeselt”. Er werden ruim 60.000 krasloten verdeeld en de...

 

De eindejaarsactie Trots Op Hoeselt 2019 is een organisatie van UNIZO Hoeselt ism de Facebookgroep “ Ge zijt van Hoeselt als… ” Van...

 

Naar aanleiding van de de gemeenteraadsverkiezingen op 14 oktober 2018 heeft UNIZO Hoeselt hun dossier met ondernemersprioriteiten overhandigd aan de lokale politieke partijen...

Overzicht bestuurders

Greet Nelissen

Functie(s): 
 • Voorzitter
 • Bestuurder
Bouwonderneming Maric
0496 18 23 94
Industrielaan
109 3
3730 HOESELT

Thierry Dekkers

Functie(s): 
 • Bestuurder
 • Ledenwerving
UNIZO Limburg
0478 27 06 03
Maastrichtersteenweg
254 3
3500 HASSELT

Diana Thomassen

Functie(s): 
 • Secretaris
 • Bestuurder
Novan Voegwerken
0478 23 81 99
Bergstraat
46
3730 HOESELT

Annelies Rooyackers

Functie(s): 
 • Penningmeester
Ons Kookidee
0496 02 52 98
Beukenlaan
55
3730 HOESELT

Xavier Conings

Functie(s): 
 • Bestuurder
Conings Xavier
0472 45 81 37
Melleveldstraat
4
3730 HOESELT

Philippe Vos

Functie(s): 
 • Bestuurder
Foxy Fun
0477 46 39 88
Industrielaan
109 b3
3730 HOESELT
UNIZO Hoeselt
Industrielaan 109
3730HOESELT

Ben jij een geëngageerde ondernemer?

Via onze ondernemersverenigingen maak je het verschil voor de lokale economie en heb je impact op het beleid. Je komt terecht in een hechte groep van zelfstandige ondernemers en maakt meteen deel uit van de UNIZO-organisatie.

Maak deel uit van ons netwerk

Als UNIZO-lid kan je van alle netwerkvoordelen gebruik maken. Om evidente redenen (koken kost geld...) kan je van deze voordelen enkel gebruik maken als UNIZO-lid - registreer je daarom dus zeker op deze site mét je lidnummer. (Tip: ben je starter? Geniet dan zes maanden gratis van het lidmaatschap.)

 • Ondernemen doe je niet alleen, je bent welkom in de grootste ondernemerscommunity van Vlaanderen en je sluit je aan bij 110 000 andere ondernemers
 • Geniet van talloze ledenvoordelen zoals begeleidingstrajecten die je business een boost geven, juridische bijstand of korting bij diverse partners.
 • Wij verdedigen elke dag jouw noden en belangen. Daarom is jouw steun als lid extra belangrijk. Zo kunnen we onze slagkracht vergroten en met onze vuisten op ministeriële tafels slaan.
 • We zijn er voor je! Bel ons op de ondernemerslijn via 02 21 22 678 en krijg (meteen) een antwoord op al je ondernemersvragen.

Lid worden