UNIZO Hoeselt

Maak op deze pagina kennis met UNIZO Hoeselt. Het zijn de zelfstandige ondernemers zelf die onze krachtige ondernemersverenigingen sturen. Zij komen op voor de belangen van elke ondernemer. Wie zijn de bestuurders, hun volgende activiteiten, ondernemersnieuws en lokale dossiers?

Vragen aan UNIZO Hoeselt?

Volgende persoon kan jou verder helpen:

In de kijker

Wil jij deel uitmaken van het grootste ondernemersnetwerk?

Wil jij deel uitmaken van het grootste ondernemersnetwerk?

Wil je deelnemen aan opleidingen, netwerkactiviteiten of bedrijfsbezoeken in de regio? Met de gedachte dat contacten ook steeds contracten kunnen worden. Sluit je nu aan bij UNIZO, het grootste ondernemersnetwerk in jouw buurt en krijg een antwoord op al jouw ondernemersvragen.

UNIZO lanceert het Winkelhierlied

Om alle klanten te bedanken die de voorbije periode de weg (terug)vonden naar de winkelhier en lokaal hun aankopen deden, brengt UNIZO samen met Ronny Mosuse het Winkelhierlied uit. Maar ook om de winkelhiers zelf te bedanken, om altijd klaar te staan voor hun klanten. 

Nieuws & realisaties van UNIZO Hoeselt

 

Afgelopen jaar schreven we een beetje Hoeseltse geschiedenis met de fantastische kraslotenactie “Trots Op Hoeselt”. Er werden ruim 60.000 krasloten verdeeld en de...

 

De eindejaarsactie Trots Op Hoeselt 2019 is een organisatie van UNIZO Hoeselt ism de Facebookgroep “ Ge zijt van Hoeselt als… ” Van...

 

Naar aanleiding van de de gemeenteraadsverkiezingen op 14 oktober 2018 heeft UNIZO Hoeselt hun dossier met ondernemersprioriteiten overhandigd aan de lokale politieke partijen...

Overzicht bestuurders

Greet Nelissen

Functie(s): 
 • Voorzitter
 • Bestuurder
Bouwonderneming Maric
089 50 17 03
Industrielaan
109 3
3730 HOESELT

Thierry Dekkers

Functie(s): 
 • Bestuurder
 • Ledenwerving
UNIZO Limburg
011 26 30 11
Maastrichtersteenweg
254 3
3500 HASSELT

Diana Thomassen

Functie(s): 
 • Secretaris
 • Bestuurder
Novan Voegwerken
0032 478 23 81 99
Bergstraat
46
3730 HOESELT

Annelies Rooyackers

Functie(s): 
 • Penningmeester
Ons Kookidee
089 49 14 54
Beukenlaan
55
3730 HOESELT

Xavier Conings

Functie(s): 
 • Webmaster
Conings Xavier
089 50 28 47
Melleveldstraat
4
3730 HOESELT

Philippe Vos

Functie(s): 
 • Bestuurder
Foxy Fun
012 21 02 02
Industrielaan
109 b3
3730 HOESELT
UNIZO Hoeselt
Industrielaan 109
3730HOESELT

Ben jij een geëngageerde ondernemer?

Via onze ondernemersverenigingen maak je het verschil voor de lokale economie en heb je impact op het beleid. Je komt terecht in een hechte groep van zelfstandige ondernemers en maakt meteen deel uit van de UNIZO-organisatie.

Maak deel uit van ons netwerk

Als UNIZO-lid kan je van alle netwerkvoordelen gebruik maken. Om evidente redenen (koken kost geld...) kan je van deze voordelen enkel gebruik maken als UNIZO-lid - registreer je daarom dus zeker op deze site mét je lidnummer. (Tip: ben je starter? Geniet dan zes maanden gratis van het lidmaatschap.)

 • Ondernemen doe je niet alleen, je bent welkom in de grootste ondernemerscommunity van Vlaanderen en je sluit je aan bij 110 000 andere ondernemers
 • Geniet van talloze ledenvoordelen zoals begeleidingstrajecten die je business een boost geven, juridische bijstand of korting bij diverse partners.
 • Wij verdedigen elke dag jouw noden en belangen. Daarom is jouw steun als lid extra belangrijk. Zo kunnen we onze slagkracht vergroten en met onze vuisten op ministeriële tafels slaan.
 • We zijn er voor je! Bel ons op de ondernemerslijn via 02 21 22 678 en krijg (meteen) een antwoord op al je ondernemersvragen.

Lid worden