UNIZO Houthalen-Helchteren

Maak op deze pagina kennis met UNIZO Houthalen-Helchteren. Het zijn de zelfstandige ondernemers zelf die onze krachtige ondernemersverenigingen sturen. Zij komen op voor de belangen van elke ondernemer. Wie zijn de bestuurders, hun volgende activiteiten, ondernemersnieuws en lokale dossiers?

Vragen aan UNIZO Houthalen-Helchteren?

Volgende persoon kan jou verder helpen:

In de kijker

Wil jij deel uitmaken van het grootste ondernemersnetwerk?

Wil jij deel uitmaken van het grootste ondernemersnetwerk?

Wil je deelnemen aan opleidingen, netwerkactiviteiten of bedrijfsbezoeken in de regio? Met de gedachte dat contacten ook steeds contracten kunnen worden. Sluit je nu aan bij UNIZO, het grootste ondernemersnetwerk in jouw buurt en krijg een antwoord op al jouw ondernemersvragen.

UNIZO lanceert het Winkelhierlied

Om alle klanten te bedanken die de voorbije periode de weg (terug)vonden naar de winkelhier en lokaal hun aankopen deden, brengt UNIZO samen met Ronny Mosuse het Winkelhierlied uit. Maar ook om de winkelhiers zelf te bedanken, om altijd klaar te staan voor hun klanten. 

Nieuws & realisaties van UNIZO Houthalen-Helchteren

Op 26 oktober organiseerde UNIZO Houthalen-Helchteren een netwerkavond om ondernemers samen te brengen met als doel samen sterker te staan. Een 40-tal ondernemers...

 

Op dinsdag 29 juni overhandigde het bestuur van UNIZO Houthalen-Helchteren een relanceplan voor de lokale economie terug te doen heropleven in gemeente Houthalen-Helchteren...

 

Gemeente Houthalen-Helchteren is de realiteitszin volledig verloren. Dat is de conclusie van UNIZO Houthalen-Helchteren na enkele weken van commotie omtrent de verhoogde bedrijfsbelasting...

Overzicht bestuurders

Sandra Wouters

Functie(s): 
 • Voorzitter
 • Bestuurder
Accountantskantoor Sandra Wouters
0032 475 58 09 28
Winningstraat
8
3530 HOUTHALEN-HELCHTEREN

Ludo Vanoppen

Functie(s): 
 • Penningmeester
 • Effectieve vertegenwoordiger Lok. Econ. HOUTHALEN-HELCHTEREN
 • Effectieve vertegenwoordiger Mobiliteit HOUTHALEN-HELCHTEREN
Advocaten Vanoppen & Partners
011 74 74 74
Grote Baan
13 2
3530 HOUTHALEN-HELCHTEREN

Johan Revinsek

Functie(s): 
 • Webmaster
 • Ledenwerving
UNIZO Limburg
011 26 30 27
Maastrichtersteenweg
254 3
3500 HASSELT

Jo Celis

Functie(s): 
 • Bestuurder
Jo Celis | grafische communicatie
0032 494 40 27 34
De Huttestraat
80
3530 HOUTHALEN-HELCHTEREN

Patrick Driesen

Functie(s): 
 • Bestuurder
Padital Truck&Carwash
0032 496 27 83 89
Europark
1031
3530 HOUTHALEN-HELCHTEREN
UNIZO Houthalen-Helchteren
Winningstraat 8
3530HOUTHALEN-HELCHTEREN

Ben jij een geëngageerde ondernemer?

Via onze ondernemersverenigingen maak je het verschil voor de lokale economie en heb je impact op het beleid. Je komt terecht in een hechte groep van zelfstandige ondernemers en maakt meteen deel uit van de UNIZO-organisatie.

Maak deel uit van ons netwerk

Als UNIZO-lid kan je van alle netwerkvoordelen gebruik maken. Om evidente redenen (koken kost geld...) kan je van deze voordelen enkel gebruik maken als UNIZO-lid - registreer je daarom dus zeker op deze site mét je lidnummer. (Tip: ben je starter? Geniet dan zes maanden gratis van het lidmaatschap.)

 • Ondernemen doe je niet alleen, je bent welkom in de grootste ondernemerscommunity van Vlaanderen en je sluit je aan bij 110 000 andere ondernemers
 • Geniet van talloze ledenvoordelen zoals begeleidingstrajecten die je business een boost geven, juridische bijstand of korting bij diverse partners.
 • Wij verdedigen elke dag jouw noden en belangen. Daarom is jouw steun als lid extra belangrijk. Zo kunnen we onze slagkracht vergroten en met onze vuisten op ministeriële tafels slaan.
 • We zijn er voor je! Bel ons op de ondernemerslijn via 02 21 22 678 en krijg (meteen) een antwoord op al je ondernemersvragen.

Lid worden