UNIZO Houthalen-Helchteren

Maak op deze pagina kennis met UNIZO Houthalen-Helchteren. Het zijn de zelfstandige ondernemers zelf die onze krachtige ondernemersverenigingen sturen. Zij komen op voor de belangen van elke ondernemer. Wie zijn de bestuurders, hun volgende activiteiten, ondernemersnieuws en lokale dossiers?

Vragen aan UNIZO Houthalen-Helchteren?

Volgende persoon kan jou verder helpen:

In de kijker

Nog geen lid? Kom thuis bij het grootste ondernemersnetwerk!

Nog geen lid? Kom thuis bij het grootste ondernemersnetwerk!

Elke dag opnieuw kiezen ondernemers zoals jij voor UNIZO. En daar hebben ze heel goede redenen voor. Want lid worden van UNIZO voelt als thuiskomen. Je wordt omarmd door een team dat naar jou luistert en je op alle fronten helpt te scoren. Je krijgt er een pak concrete voordelen bovenop. En we brengen je in contact met duizenden andere ondernemers. Bovendien verdedigen we jouw belangen op alle niveaus, tot in de Wetstraat.

Overtuigd? Gun jezelf vandaag nog een toegangsticket tot het strafste ondernemersnetwerk van Vlaanderen en Brussel en wij gaan meteen voor je aan de slag. Je bijdrage is uiteraard volledig fiscaal aftrekbaar.

UNIZO voor U in 2022

UNIZO versterkt ondernemers.
Want wie risico neemt en op het einde van de maand zelf voor zijn centen zorgt, verdient een partner die de beste ondersteuning en verdediging biedt. 

Een overzicht van de UNIZO-medewerkers die zich elke dag vol enthousiasme voor Limburgse ondernemers inzetten, ontdek je op deze pagina. En hier vind je een terugblik naar alles wat we deden om ondernemers te helpen in 2021, samen met de ambities die we onszelf in 2022 stellen om ondernemers te ondersteunen én te verdedigen. 

Ondernemende groeten
Bart Lodewyckx - gedelegeerd bestuurder - UNIZO Limburg

Nieuws & realisaties van UNIZO Houthalen-Helchteren

 

Beste Ondernemer Op maandag 13 juni om 19u30 zal gemeente Houthalen-Helchteren haar toekomstvisie voor ondernemers toelichten in het NAC. Zorg dat ook jij...
Jacques Vermeire bezocht UNIZO Op donderdag 5 mei organiseerde UNIZO Houthalen-Helchteren en UNIZO Zonhoven een keynote met niemand minder dan Jacques Vermeire in...
Op 26 oktober organiseerde UNIZO Houthalen-Helchteren een netwerkavond om ondernemers samen te brengen met als doel samen sterker te staan. Een 40-tal ondernemers...

Overzicht bestuurders

Sandra Wouters

Functie(s): 
 • Voorzitter
 • Bestuurder
Accountantskantoor Sandra Wouters
0475 58 09 28
Winningstraat
8
3530 HOUTHALEN-HELCHTEREN

Jo Celis

Functie(s): 
 • Penningmeester
 • Bestuurder
Jo Celis | grafische communicatie
0494 40 27 34
De Huttestraat
80
3530 HOUTHALEN-HELCHTEREN

Johan Revinsek

Functie(s): 
 • Webmaster
 • Ledenwerving
UNIZO Limburg
0496 80 02 74
Maastrichtersteenweg
254 3
3500 HASSELT

Patrick Driesen

Functie(s): 
 • Bestuurder
Padital Truck&Carwash
0496 27 83 89
Europark
1031
3530 HOUTHALEN-HELCHTEREN

Hans Maes

Functie(s): 
 • Bestuurder
Architect Hans Maes
0477 43 22 93
Souwstraat
15 1
3530 HOUTHALEN-HELCHTEREN

Jill Marx

Functie(s): 
 • Bestuurder
ADVOLIM ADVOCATEN
0471 73 77 45
Sint-Trudoplein
7 2
3530 HOUTHALEN-HELCHTEREN

Pieter Timmers

Functie(s): 
 • Bestuurder
Vastgoed Timmers
0499 17 26 17
Sint-Leonardusstraat
40
3530 HOUTHALEN-HELCHTEREN

Els Tiri

Functie(s): 
 • Bestuurder
Tiri HR Consulting
0478 24 66 28
Ringlaan
12
3530 HOUTHALEN-HELCHTEREN
UNIZO Houthalen-Helchteren
Winningstraat 8
3530HOUTHALEN-HELCHTEREN

Ben jij een geëngageerde ondernemer?

Via onze ondernemersverenigingen maak je het verschil voor de lokale economie en heb je impact op het beleid. Je komt terecht in een hechte groep van zelfstandige ondernemers en maakt meteen deel uit van de UNIZO-organisatie.

Maak deel uit van ons netwerk

Als UNIZO-lid kan je van alle netwerkvoordelen gebruik maken. Om evidente redenen (koken kost geld...) kan je van deze voordelen enkel gebruik maken als UNIZO-lid - registreer je daarom dus zeker op deze site mét je lidnummer. (Tip: ben je starter? Geniet dan zes maanden gratis van het lidmaatschap.)

 • Ondernemen doe je niet alleen, je bent welkom in de grootste ondernemerscommunity van Vlaanderen en je sluit je aan bij 110 000 andere ondernemers
 • Geniet van talloze ledenvoordelen zoals begeleidingstrajecten die je business een boost geven, juridische bijstand of korting bij diverse partners.
 • Wij verdedigen elke dag jouw noden en belangen. Daarom is jouw steun als lid extra belangrijk. Zo kunnen we onze slagkracht vergroten en met onze vuisten op ministeriële tafels slaan.
 • We zijn er voor je! Bel ons op de ondernemerslijn via 02 21 22 678 en krijg (meteen) een antwoord op al je ondernemersvragen.

Lid worden