UNIZO Kermt-Kuringen

Maak op deze pagina kennis met UNIZO Kermt-Kuringen. Het zijn de zelfstandige ondernemers zelf die onze krachtige ondernemersverenigingen sturen. Zij komen op voor de belangen van elke ondernemer. Wie zijn de bestuurders, hun volgende activiteiten, ondernemersnieuws en lokale dossiers?

Vragen aan UNIZO Kermt-Kuringen?

Volgende persoon kan jou verder helpen:

In de kijker

Nog geen lid? Kom thuis bij het grootste ondernemersnetwerk!

Nog geen lid? Kom thuis bij het grootste ondernemersnetwerk!

Elke dag opnieuw kiezen ondernemers zoals jij voor UNIZO. En daar hebben ze heel goede redenen voor. Want lid worden van UNIZO voelt als thuiskomen. Je wordt omarmd door een team dat naar jou luistert en je op alle fronten helpt te scoren. Je krijgt er een pak concrete voordelen bovenop. En we brengen je in contact met duizenden andere ondernemers. Bovendien verdedigen we jouw belangen op alle niveaus, tot in de Wetstraat.

Overtuigd? Gun jezelf vandaag nog een toegangsticket tot het strafste ondernemersnetwerk van Vlaanderen en Brussel en wij gaan meteen voor je aan de slag. Je bijdrage is uiteraard volledig fiscaal aftrekbaar.

UNIZO voor U in 2022

UNIZO versterkt ondernemers.
Want wie risico neemt en op het einde van de maand zelf voor zijn centen zorgt, verdient een partner die de beste ondersteuning en verdediging biedt. 

Een overzicht van de UNIZO-medewerkers die zich elke dag vol enthousiasme voor Limburgse ondernemers inzetten, ontdek je op deze pagina. En hier vind je een terugblik naar alles wat we deden om ondernemers te helpen in 2021, samen met de ambities die we onszelf in 2022 stellen om ondernemers te ondersteunen én te verdedigen. 

Ondernemende groeten
Bart Lodewyckx - gedelegeerd bestuurder - UNIZO Limburg

Nieuws & realisaties van UNIZO Kermt-Kuringen

 

Kevin Van Vlasselaer heeft een hart voor kinderen en wil de lokroep om buiten te spelen zo groot mogelijk maken. Met zijn bedrijf...

 

Op zaterdag 2 oktober trokken we op pad om onze handelaars en klanten te bedanken naar aanleiding van het Weekend van de Klant...

 

Steven Coenen (35), zaakvoerder van Domo Vastgoed in Kermt, wordt de nieuwe voorzitter van UNIZO Kermt-Kuringen. Met zijn gedrevenheid en dynamiek heeft hij...

Overzicht bestuurders

Steven Coenen

Functie(s): 
 • Voorzitter
 • Bestuurder
Domo Vastgoed
0473 80 84 31
Diestersteenweg
196
3510 KERMT

Thierry Dekkers

Functie(s): 
 • Bestuurder
 • Ledenwerving
UNIZO Limburg
0478 27 06 03
Maastrichtersteenweg
254 3
3500 HASSELT

Els Camps

Functie(s): 
 • Bestuurder
Camps Verzekeringen En Partners
0477 92 08 85
Diestersteenweg
152
3510 KERMT

Hein Couwet

Functie(s): 
 • Bestuurder
2improveIT
0474 74 65 85
Heerstraat
167
3511 KURINGEN

Benny Vandebroek

Functie(s): 
 • Bestuurder
Kinderattractie Domein Bokrijk
0478 39 03 91
Vetterstraat
16
3511 KURINGEN

Marleen Vandormael

Functie(s): 
 • Bestuurder
M&M Fashion
0479 91 96 46
Kuringersteenweg
339
3511 KURINGEN

Kenny Luque

Functie(s): 
 • Bestuurder
Carmans G. Accountants & Belastingscontulenten
04 670 29 18
Koorstraat
2
3510 KERMT
UNIZO Kermt-Kuringen
Diestersteenweg 196
3510 Kermt
3510KERMT

Ben jij een geëngageerde ondernemer?

Via onze ondernemersverenigingen maak je het verschil voor de lokale economie en heb je impact op het beleid. Je komt terecht in een hechte groep van zelfstandige ondernemers en maakt meteen deel uit van de UNIZO-organisatie.

Maak deel uit van ons netwerk

Als UNIZO-lid kan je van alle netwerkvoordelen gebruik maken. Om evidente redenen (koken kost geld...) kan je van deze voordelen enkel gebruik maken als UNIZO-lid - registreer je daarom dus zeker op deze site mét je lidnummer. (Tip: ben je starter? Geniet dan zes maanden gratis van het lidmaatschap.)

 • Ondernemen doe je niet alleen, je bent welkom in de grootste ondernemerscommunity van Vlaanderen en je sluit je aan bij 110 000 andere ondernemers
 • Geniet van talloze ledenvoordelen zoals begeleidingstrajecten die je business een boost geven, juridische bijstand of korting bij diverse partners.
 • Wij verdedigen elke dag jouw noden en belangen. Daarom is jouw steun als lid extra belangrijk. Zo kunnen we onze slagkracht vergroten en met onze vuisten op ministeriële tafels slaan.
 • We zijn er voor je! Bel ons op de ondernemerslijn via 02 21 22 678 en krijg (meteen) een antwoord op al je ondernemersvragen.

Lid worden