UNIZO Lummen

Maak op deze pagina kennis met UNIZO Lummen. Het zijn de zelfstandige ondernemers zelf die onze krachtige ondernemersverenigingen sturen. Zij komen op voor de belangen van elke ondernemer. Wie zijn de bestuurders, hun volgende activiteiten, ondernemersnieuws en lokale dossiers?

Vragen aan UNIZO Lummen?

Volgende persoon kan jou verder helpen:

Activiteiten van UNIZO Lummen

31 mei 2022

UNIZO Lummen: Keynote Sven Nys

Lummen / Netwerkactiviteit
Top Keynote in Lummen!

In de kijker

Nog geen lid? Kom thuis bij het grootste ondernemersnetwerk!

Nog geen lid? Kom thuis bij het grootste ondernemersnetwerk!

Elke dag opnieuw kiezen ondernemers zoals jij voor UNIZO. En daar hebben ze heel goede redenen voor. Want lid worden van UNIZO voelt als thuiskomen. Je wordt omarmd door een team dat naar jou luistert en je op alle fronten helpt te scoren. Je krijgt er een pak concrete voordelen bovenop. En we brengen je in contact met duizenden andere ondernemers. Bovendien verdedigen we jouw belangen op alle niveaus, tot in de Wetstraat.

Overtuigd? Gun jezelf vandaag nog een toegangsticket tot het strafste ondernemersnetwerk van Vlaanderen en Brussel en wij gaan meteen voor je aan de slag. Je bijdrage is uiteraard volledig fiscaal aftrekbaar.

UNIZO voor U in 2022

UNIZO versterkt ondernemers.
Want wie risico neemt en op het einde van de maand zelf voor zijn centen zorgt, verdient een partner die de beste ondersteuning en verdediging biedt. 

Een overzicht van de UNIZO-medewerkers die zich elke dag vol enthousiasme voor Limburgse ondernemers inzetten, ontdek je op deze pagina. En hier vind je een terugblik naar alles wat we deden om ondernemers te helpen in 2021, samen met de ambities die we onszelf in 2022 stellen om ondernemers te ondersteunen én te verdedigen. 

Ondernemende groeten
Bart Lodewyckx - gedelegeerd bestuurder - UNIZO Limburg

Wij breiden onze bestuursploeg uit! Maak jij het verschil?

 

Ben je een geëngageerde ondernemer en wil je mee het verschil maken voor je collega- ondernemers van Lummen? Als UNIZO-bestuurder kan dat!
 

UNIZO Lummen is een uitzonderlijke ondernemersvereniging, die de lokale economie door en door kent en impact heeft op het beleid van deze prachtige gemeente.
 

 • Heb je ideeën om Lummen nog ondernemersvriendelijker te maken?
 • Wil je graag opkomen voor de belangen van alle ondernemers van Lummen?
 • Help je graag mee aan de organisatie van inspiratiesessies, netwerkmomenten en toffe activiteiten in Lummen?

Geef ons dan een seintje voor een vrijblijvend gesprek via wendy.vandeput@unizo.be.

 

Een hechte groep

Als UNIZO-bestuurder werk je natuurlijk niet alleen. Je komt terecht in een hechte groep van zelfstandige ondernemers en de UNIZO-organisatie.

Je krijgt daarenboven toegang het platform bestuurdersnet met gratis sprekers, een eigen UNIZO-pagina, opleidingen, financiële steun, kant-en-klare events, dossiers, enz.

Het einddoel? Elkaar inspireren en ondersteunen via de vereniging.

 

Misschien tot binnenkort!

 
Team UNIZO Lummen

Vanessa, Geert, Iris, Herman, Dimitri, Johnny en Jim

Nieuws & realisaties van UNIZO Lummen

 

Van links naar rechts op de foto: Johnny Ceyssens (Bestuurslid UNIZO Lummen), Iris Mondelaers (Bestuurslid UNIZO Lummen), Rita Moors (Schepen Lokale Economie gemeente...

 

Ben je een geëngageerde ondernemer en wil je mee het verschil maken voor je collega- ondernemers van Lummen? Als UNIZO-bestuurder kan dat! UNIZO...

 

Tegen het prachtige decor van het Schulens meer vond op donderdag 10 oktober het ondernemerscafé van UNIZO Lummen plaats. Het werd een gezellige...

Overzicht bestuurders

Geert Reynders

Functie(s): 
 • Ondervoorzitter
 • Bestuurder
 • Contactpersoon unizo.be
 • Plaatsvervanger GECORO LUMMEN
Lummens Tuinbedrijf Reynders
013 52 13 69
Schalbroekstraat
120
3560 LUMMEN

Wendy Vandeput

Functie(s): 
 • Bestuurder
 • Ledenwerving
UNIZO Limburg
011 26 30 91
Maastrichtersteenweg
254 3
3500 HASSELT

Johnny Ceyssens

Functie(s): 
 • Bestuurder
Wilgen
013 29 40 10
Loyestraat
6
3560 LUMMEN

Jim Gijbels

Functie(s): 
 • Bestuurder
LummaCare thuisverpleging (Gijbels-Billen)
013 29 42 34
Klaproosstraat
6
3560 LUMMEN

Iris Mondelaers

Functie(s): 
 • Bestuurder
Mondelaers Iris Juweelontwerp
013 67 77 81
Larenstraat
39
3560 LUMMEN

Herman Sneyers

Functie(s): 
 • Bestuurder
ISAM
013 52 30 75
Groenstraat
34
3560 LUMMEN

Dimitri Renard

Functie(s): 
 • Bestuurder
Assur4U
013 32 87 78
Meldertsebaan
23
3560 MELDERT (LIMB.)

Vanessa Haegeman

Functie(s): 
 • Bestuurder
Chocol'Arte
0473 99 28 67
Kerkstraat
5 .1.1
3560 LUMMEN
UNIZO Lummen
Schalbroekstraat 120
3560LUMMEN

Ben jij een geëngageerde ondernemer?

Via onze ondernemersverenigingen maak je het verschil voor de lokale economie en heb je impact op het beleid. Je komt terecht in een hechte groep van zelfstandige ondernemers en maakt meteen deel uit van de UNIZO-organisatie.

Maak deel uit van ons netwerk

Als UNIZO-lid kan je van alle netwerkvoordelen gebruik maken. Om evidente redenen (koken kost geld...) kan je van deze voordelen enkel gebruik maken als UNIZO-lid - registreer je daarom dus zeker op deze site mét je lidnummer. (Tip: ben je starter? Geniet dan zes maanden gratis van het lidmaatschap.)

 • Ondernemen doe je niet alleen, je bent welkom in de grootste ondernemerscommunity van Vlaanderen en je sluit je aan bij 110 000 andere ondernemers
 • Geniet van talloze ledenvoordelen zoals begeleidingstrajecten die je business een boost geven, juridische bijstand of korting bij diverse partners.
 • Wij verdedigen elke dag jouw noden en belangen. Daarom is jouw steun als lid extra belangrijk. Zo kunnen we onze slagkracht vergroten en met onze vuisten op ministeriële tafels slaan.
 • We zijn er voor je! Bel ons op de ondernemerslijn via 02 21 22 678 en krijg (meteen) een antwoord op al je ondernemersvragen.

Lid worden