UNIZO Maaseik

Maak op deze pagina kennis met UNIZO Maaseik. Het zijn de zelfstandige ondernemers zelf die onze krachtige ondernemersverenigingen sturen. Zij komen op voor de belangen van elke ondernemer. Wie zijn de bestuurders, hun volgende activiteiten, ondernemersnieuws en lokale dossiers?

Activiteiten van UNIZO Maaseik

12 okt 2022

UNIZO Maaseik - Netwerken met LinkedIn

Maaseik / Netwerkactiviteit
LinkedIn is voor elke ondernemer het online platform om je personal & corporate brand uit te bouwen. Je bereikt er ongeveer 3 miljoen professionals mee in België, die ook steeds actiever zijn.

In de kijker

Nog geen lid? Kom thuis bij het grootste ondernemersnetwerk!

Nog geen lid? Kom thuis bij het grootste ondernemersnetwerk!

Elke dag opnieuw kiezen ondernemers zoals jij voor UNIZO. En daar hebben ze heel goede redenen voor. Want lid worden van UNIZO voelt als thuiskomen. Je wordt omarmd door een team dat naar jou luistert en je op alle fronten helpt te scoren. Je krijgt er een pak concrete voordelen bovenop. En we brengen je in contact met duizenden andere ondernemers. Bovendien verdedigen we jouw belangen op alle niveaus, tot in de Wetstraat.

Overtuigd? Gun jezelf vandaag nog een toegangsticket tot het strafste ondernemersnetwerk van Vlaanderen en Brussel en wij gaan meteen voor je aan de slag. Je bijdrage is uiteraard volledig fiscaal aftrekbaar.

UNIZO voor U in 2022

UNIZO versterkt ondernemers.
Want wie risico neemt en op het einde van de maand zelf voor zijn centen zorgt, verdient een partner die de beste ondersteuning en verdediging biedt. 

Een overzicht van de UNIZO-medewerkers die zich elke dag vol enthousiasme voor Limburgse ondernemers inzetten, ontdek je op deze pagina. En hier vind je een terugblik naar alles wat we deden om ondernemers te helpen in 2021, samen met de ambities die we onszelf in 2022 stellen om ondernemers te ondersteunen én te verdedigen. 

Ondernemende groeten
Bart Lodewyckx - gedelegeerd bestuurder - UNIZO Limburg

Het bestuur van UNIZO Maaseik koos voor de veertiende keer hun Ondernemer van het Jaar. Daarmee vieren zij het ondernemerschap en zetten ze Maaseiker bedrijven in de kijker. Op donderdag 16 juni werd dewinnaar bekend gemaakt.  

 

De onthulling van het Bronzen Eikenblad – ondernemer van het jaar 2022 werd gedaan door burgemeester Johan Tollenaere.

“Het Bronzen Eikenblad is dit jaar een heus kunstwerk waar elke inwoner van Maaseik van kan genieten. Namelijk een zitbank, gepimpt met tal van Eikenbladen. De bank zullen we op een gepast tijdstip installeren op de markt. Hiermee willen we het ondernemerschap vieren in Maaseik. Een eerbetoon!” aldus Stan Van Dinter de ontwerper van het kunstwerk.

Waarom elke ondernemer?

Het bestuur van UNIZO Maaseik heeft met opzet gekozen om 1 kunstwerk in het straatbeeld van Maaseik te plaatsen. Dit om het ondernemerschap extra in de verf te zetten. 
Tijdens de afgelopen corona-periode en de huidige crisis kunnen we stellen dat ondernemer groot en klein zich steeds moeten aanpassen, innovatief zijn, steeds werken aan duurzaamheid en een gezonde dosis veerkracht laten zien. 

Nieuws & realisaties van UNIZO Maaseik

 

Het bestuur van UNIZO Maaseik koos voor de veertiende keer hun Ondernemer van het Jaar. Daarmee vieren zij het ondernemerschap en zetten ze...
Gisteren organiseerde we een kort persmoment voor de onthulling van het kunstwerk nav de Award uitreiking 'Het Bronzen Eikenblad'. Een functioneel kustwerk waar...

 

Het bestuur van UNIZO Maaseik koos voor de veertiende keer hun Ondernemer van het Jaar. Daarmee vieren zij het ondernemerschap en zetten ze...
UNIZO Maaseik

Ben jij een geëngageerde ondernemer?

Via onze ondernemersverenigingen maak je het verschil voor de lokale economie en heb je impact op het beleid. Je komt terecht in een hechte groep van zelfstandige ondernemers en maakt meteen deel uit van de UNIZO-organisatie.

Maak deel uit van ons netwerk

Als UNIZO-lid kan je van alle netwerkvoordelen gebruik maken. Om evidente redenen (koken kost geld...) kan je van deze voordelen enkel gebruik maken als UNIZO-lid - registreer je daarom dus zeker op deze site mét je lidnummer. (Tip: ben je starter? Geniet dan zes maanden gratis van het lidmaatschap.)

  • Ondernemen doe je niet alleen, je bent welkom in de grootste ondernemerscommunity van Vlaanderen en je sluit je aan bij 110 000 andere ondernemers
  • Geniet van talloze ledenvoordelen zoals begeleidingstrajecten die je business een boost geven, juridische bijstand of korting bij diverse partners.
  • Wij verdedigen elke dag jouw noden en belangen. Daarom is jouw steun als lid extra belangrijk. Zo kunnen we onze slagkracht vergroten en met onze vuisten op ministeriële tafels slaan.
  • We zijn er voor je! Bel ons op de ondernemerslijn via 02 21 22 678 en krijg (meteen) een antwoord op al je ondernemersvragen.

Lid worden