Handmade in Belgium-label voor gepersonaliseerde verlichtingsfabrikant uit Genk

LEDNLUX startte in 2009 als distributeur van led, vandaag ontwikkelt het vooral eigen verlichtingsproducten van hoogstaande kwaliteit voor zowel kleine als grote projecten. “Dat maatwerk is onze grote sterkte. We willen klanten omver blazen met onze creatieve ontwerpen. Verlichting die fungeert als designstuk in een interieur”, lichten eigenaars Agatino Sturiale & Gerry Wouters toe. Die creatieve visie en het handwerk bekroont UNIZO Limburg nu met het Handmade in Belgium-label.

Als lichtpartner biedt LEDNLUX een oplossing voor kleine en grote projecten, gaande van industriële verlichting tot designarmaturen en kantooroplossingen. “En dankzij onze eigen productie in Genk is alles op maat en aanpasbaar. We doen ook alle ontwikkeling en innovatie zelf ”, vertellen de eigenaars Agatino Sturiale & Gerry Wouters. Een succesvolle formule met veel potentieel, want veel architecten integreren verlichting van LEDNLUX in hun plannen.

Bart Lodewyckx, gedelegeerd bestuurder UNIZO Limburg: “Het verhaal dat Agatino Sturiale & Gerry Wouters schrijven, is een mooi Limburgs groeiverhaal. De manier waarop LEDNLUX inzet op innovatie en investeert: fantastisch! Het maatwerk dat ze daarbij afleveren is bovendien zowel kwalitatief als architecturaal van zeer hoog niveau. Wij overhandigen Agatino en Gerry dan ook met veel fierheid het officiële UNIZO Handmade in Belgium-label, waarmee we ondernemers in de schijnwerpers zetten die op kleine schaal eerlijke, authentieke producten maken.”

 

 

 

Terug naar landingspagina Genk