Ondernemersprioriteiten gemeenteraadsverkiezingen

Naar aanleiding van de de gemeenteraadsverkiezingen op 14 oktober 2018 heeft UNIZO Hoeselt hun dossier met ondernemersprioriteiten overhandigd aan de lokale politieke partijen. We hopen dat de UNIZO-ondernemersvereniging van Hoeselt met dit document duidelijk heeft gemaakt wat we met deze UNIZO-prioriteiten willen bereiken.

Economie is de motor van iedere gemeente en die motor wordt aangedreven door alle ondernemers, in alle sectoren, van klein naar groot, van jong tot oud. Elk van deze ondernemers die gevestigd is in onze gemeente wil het beste voor zijn onderneming. Wij, ondernemers, vragen aan het toekomstig gemeentebestuur om een krachtig economisch beleid te voeren want enkel op die manier kunnen wij in de beste omstandigheden functioneren.

Wij, ondernemers, geven aan de gemeente ook iets in de plaats. De gemeente kan op ons rekenen voor het creëren van arbeidsplaatsen, het aanbieden van producten en diensten, het voorzien van hotels, restaurants en cafés, het vrijetijdsaanbod, het financieel ondersteunen van de lokale verenigingen, het organiseren van evenementen, het aantrekken van nieuwe inwoners, bezoekers en toeristen en nog zoveel meer. Dit document is voor ons alvast een duidelijke houvast.

PDF icon20180314_hoeselt_unizokiest2018.pdf

 

Terug naar landingspagina Hoeselt