De Maasland Connectie - 50 ondernemers op digitaal bedrijfsbezoek

Op woensdag 19 mei brachten een 50-tal ondernemers onder leiding van Johan Thijs Ceo van KBC & Danny Van Assche gedelegeerd bestuurder UNIZO een digitaal bezoek achter de schermen bij de gebroeders Vanhove van het gelijknamige bedrijf Houthandel Vanhove & De Boomkamer.

Na een meer dan boeiende toelichting en kijkje naar het uitgebreide machinepark mochten de deelnemers zich vestigen aan een digitaal toogmoment waar ze hun op voorhand bezorgde goodiebag met heerlijke wijn, diverse bieren en lekkere hapjes konden nuttigen.
Onderwerpen zoals digitalisering en omgaan met corona werden digitaal aan ‘den toog’ besproken. ‘Het bespreken van dergelijke onderwerpen dienst voornamelijk als leermoment, want een netwerk betekend leren van elkaar’ aldus Inge Vandebosch van KBC.

‘Het netwerken zal blijven bestaan al is het via de digitale weg. Ondernemers blijven met elkaar contact zoeken om zakelijk te kunnen groeien. We zijn blij dat ook de top CEO’s van het land zoals Johan Thijs van KBC & Danny Van Assche van UNIZO speciaal de tijd nemen om de Maaslandse ondernemers toe te spreken. Op die manier duiden we vanuit beide organisaties aan dat we de ondernemers een warm hart toedragen. Maar de volgende keer zal terug fysiek zijn!” aldus Bart Lodewyckx directeur UNIZO Limburg.

 

Terug naar landingspagina Kinrooi