Mosasaurus Maasmechelen gaat naar Guy Gijsemberg van Drukkerij Gijsemberg

Guy Gijsemberg ontving op vrijdag 27 januari uit handen van Schepen Erik Kortleven de 2de Mosasaurus, de ondernemers award van UNIZO Maasmechelen.

Drukkerij Gijsemberg: een grafisch vellenoffsetbedrijf waar een vakbekwaam grafisch team, vanaf het eerste persoonlijk contact, via ontwerp, lithografie, druk en afwerking, kwaliteitsdrukwerk levert. De jury prees hem voor zijn professionaliteit, creativiteit en vastberadenheid in zijn sector.  

Vooral de vastberadenheid om in een moeilijke sector toch te blijven investeren en innoveren ware, de uitgangspunten voor de Mosasaurus Award, legde voorzitter Ward Conings uit.

Behalve naar Gijsemberg ging een nominatie naar E.Baillien. Baillien is actief in alles wat in verband staat met afwerking en is door de jaren heen van familiezaak uitgegroeid tot één van de grootste werkgevers in Maasmechelen. Geen karwei is te groot voor Jan Baillien en zijn team van  interieurspecialisten! De jury prees de onderneming als lokale werkgever en de aansluiting bij ambacht en kwaliteit.

Mirianne Kortleven van Eat Right by Den Appel werd de tweede genomineerde. Gebrek aan tijd, hard werken, zich constant moeten haasten, kinderen opvoeden en toch een gezonde maaltijd willen serveren? Bij Eat Right By Den Appel kan je terecht. De jury prees deze zaakvoerders voor het degelijke dossier, de recente vernieuwing waarbij ze traditie en moderniteit op intelligente wijze combineerden en de manier waarop ze inspelen op nieuwe trends. Dit leverde hun alvast de publieksprijs op.

‘Deze uiterst drukbezochte nieuwjaarshappening was een absolute schot in de roos, dit motiveert ons bestuur om ons extra hard in te zetten voor de ondernemers van Maasmechelen in 2017” aldus een fiere voorzitter Ward Conings.

Terug naar landingspagina Maasmechelen