UNIZO Maasmechelen schenkt 3000 euro aan goede doelen

UNIZO Maasmechelen heeft een cheque ter waarde van 3.000 euro overhandigd aan Trias ngo en Sint-Vincentius Maasmechelen. De ondernemers zamelden het geld in tijdens het fietsduel tussen UNIZO-topman Karel Van Eetvelt en Karel Daniëls van UNIZO Maasmechelen. Dat duel werd een paar maanden geleden uitgevochten op de elektronische rollen bij fietshandel Breuls in Maasmechelen.

Karel Van Eetvelt fietste voor Trias, een organisatie die meer dan 4 miljoen boeren en kleine ondernemers ondersteund verspreid over 14 landen. Karel Daniëls deed zijn fysieke inspanning op de rollen voor de Sint-Vincentiusvereniging van Maasmechelen. Maasmechelse ondernemers konden een van beide goede doelen sponsoren. In totaal heeft UNIZO Maasmechelen 3.000 euro ingezameld met deze sportieve actie. Deels gaat naar Sint-Vincentius in Maasmechelen en het andere deel gaat naar Trias ngo. De uiteindelijke winnaar op de fiets werd in een millimeter sprint UNIZO-topman Karel Van Eetvelt.

Trias is een ontwikkelingsorganisatie voor ondernemende mensen in het Zuiden.

De organisatie is actief in veertien landen, verspreid over Azië, Afrika en Latijns-Amerika. Samen met de lokale partners wordt gewerkt aan een betere dienstverlening en een actieve belangenverdediging van hun leden. Speciale aandacht gaat naar de participatie van vrouwen, jongeren en de allerarmsten. In het Noorden werkt Trias samen met zes structurele partners. UNIZO is een van hen.

Bij de Sint-Vincentiusvereniging in Maasmechelen worden mensen in nood niet afgerekend op hun rol in de maatschappij. Deze vereniging ondersteund ieder waar nodig.

Ook fietshandel Breuls uit Maasmechelen heeft 18 kinderfietsen geschonken aan de Sint-Vincentiusvereniging in Maasmechelen.

“In deze tijden moeten we elkaar helpen en ondersteunen met welke mogelijkheden ook.  Daarom hebben wij als fietshandel gekozen voor het schenken van 18 kinderfietsen. In 2017 zullen we er een schepje bovenop doen om ook fietsen voor jongeren van middelbare leeftijd weg te schenken, maar hier werken we nog volop aan” aldus Dimitrie Breuls zaakvoerder van fietshandel Breuls.

UNIZO is de grootste ondernemersorganisatie van Vlaanderen en Brussel en komt op voor de belangen van zelfstandige ondernemers. Daarnaast geeft ze info en advies en biedt ze zelfstandige ondernemers een netwerk.

Terug naar landingspagina Maasmechelen