Roeselare wordt nationale gaststad van Weekend van de Klant

Dit jaar viert Weekend van de Klant, een organisatie van Unizo, Comeos en UCM, zijn vijfde editie op zaterdag 2 en zondag 3 oktober 2021 en Roeselare is gaststad.

Weekend van de Klant draait om de klant. Maar uiteraard willen UNIZO, Comeos en UCM als ondernemersorganisaties met deze campagne ook de winkels zelf bedanken en, zeker in deze tijden, ondersteunen met een nog bredere communicatiecampagne. Weekend van de Klant is immers de ideale gelegenheid om de fysieke handel, groot of klein, op Belgische bodem in een positief daglicht te stellen.

Zaterdagmorgen 2 oktober zal de startknop voor het Weekend van de Klant ingeduwd worden op de Grote Markt. Daarna zal Radio 2 –live vanuit Roeselare- letterlijk en figuurlijk de binnenstad innemen. 

Doorheen het centrum zullen heel het weekend tal verschillende Vlaamse artiesten straatoptredens geven. Niet op podia, maar op een straathoek, in de winkel of gewoon op het terras. Er zijn natuurlijk ook bekende Vlamingen aanwezig in de winkel die de kassa zullen overnemen. En straattheater zal jong en oud verrassen. Het spreekt voor zich dat de winkels ook open zullen zijn op zondag. Maar ook de handelaars in de rand en in de deelgemeenten worden niet vergeten.
Op zaterdagavond worden de handelaars en horeca-ondernemers uit Roeselare bedankt met een afterwork drink op de Grote Markt.   

Roeselaarse handelaars en horeca krijgen een gratis promotiepakket van Weekend van de Klant. Een warme oproep dus naar alle handelaars om zich te registreren met hun actie op www.weekendvandeklant.be.

Terug naar landingspagina Roeselare