Los Angeles is al jarenlang de droomhaven voor acteurs, muzikanten en ontwerpers. De grote sterren zijn echter al lang niet meer de enigen die ontdekten dat the City of Angels de ideale plaats is om hun carrière te lanceren. De met palmbomen bezaaide stad is al generaties lang de thuisbasis van succesvolle ondernemers uit verscheidene sectoren. En velen van hen … zijn vrouwen.  

Met 200.000 female owned bedrijven prijkt Los Angeles als tweede – vlak na New York City! – in de lijst van Amerikaanse grootsteden met het meest vrouwelijke ondernemers. Samen met Veerle Windels, modejournaliste met een sterke internationale ervaring, treden we binnen achter de schermen van de boeiendste, door vrouwen gerunde bedrijven. We ontmoeten een netwerk van gepassioneerde, vrouwelijke ondernemers die vertellen over hun weg naar de top. 

Praktische info & programma

 

Facturatiewijze overschrijving
Na inschrijving wordt een factuur opgestuurd. De inschrijving is enkel geldig na betaling van de factuur
Unizo West-Vlaanderen vzw
/
Betaalwijze
Overschrijving
17
mei
-
25
mei

Praktische informatie

-
Los Angeles
5.500 EUR excl. btw
Organisator
UNIZO West-Vlaanderen - Sofie Arslijder

Partnership met VLAIO: Samen voor sterk, ambitieus ondernemen

Vlaanderen mag best wat ambitieuzer zijn als het aankomt op ondernemerschap. We hebben nood aan meer starters, meer blijvers en meer groeiers. Daarom wil Agentschap Innoveren & Ondernemen (VLAIO) projecten op stapel zetten die ondernemers aanzetten tot, ondersteunen of begeleiden bij het ondernemen. Met de VLAIO partners bundelen we onze krachten en middelen. UNIZO maakt deel uit van een netwerk van initiatieven waar ondernemers gebruik van kunnen maken. Samen voor #sterkondernemen.

Nuttig voor jou