There’s nothing you can’t do… Alicia Keys bezong het perfect in ‘Empire State of Mind’, een lyrische ode aan New York en het lijflied van iedereen die eigenwijs zijn of haar dromen achterna gaat.  

En gelijk heeft ze. Niets is onmogelijk. Dat is de filosofie waarmee UNIZO West-Vlaanderen ondernemers in dit ALTO-traject wil inspireren. En geen betere bron van inspiratie dan The City where dreams come true: New York City! Jawel, ALTO brengt ons all the way across the ocean tot diep in het hart van Manhattan, op zoek naar de skyscrapers en succes. A golden opportunity en een netwerktraject als geen ander.

Praktische info & programma

 

Facturatiewijze overschrijving
Na inschrijving wordt een factuur opgestuurd. De inschrijving is enkel geldig na betaling van de factuur
Unizo West-Vlaanderen vzw
/
Betaalwijze
Overschrijving
27
april
-
2
mei

Praktische informatie

-
New York
4.200 EUR excl. btw
Organisator
UNIZO West-Vlaanderen - Sofie Arslijder

Partnership met VLAIO: Samen voor sterk, ambitieus ondernemen

Vlaanderen mag best wat ambitieuzer zijn als het aankomt op ondernemerschap. We hebben nood aan meer starters, meer blijvers en meer groeiers. Daarom wil Agentschap Innoveren & Ondernemen (VLAIO) projecten op stapel zetten die ondernemers aanzetten tot, ondersteunen of begeleiden bij het ondernemen. Met de VLAIO partners bundelen we onze krachten en middelen. UNIZO maakt deel uit van een netwerk van initiatieven waar ondernemers gebruik van kunnen maken. Samen voor #sterkondernemen.

Nuttig voor jou