Groeipijnen. Vroeg of laat krijg je er als ondernemer mee te maken. Het lijken luxeproblemen, maar het plotse succes van je bedrijf niet kunnen bijbenen, kan voor moeilijkheden zorgen. Gelukkig kunnen deze kwesties op een efficiënte manier behandeld worden.  

Onder de noemer Fast Growth Club organiseren wij een aantal sessies waarin we jou als ondernemer in contact brengen met je lotgenoten. Gelijkgestemden die hun ervaringen delen, ondernemers die concreet advies meegeven en specialisten die jou tot nieuwe inzichten brengen, zodat jij gewapend de toekomst tegemoet kan.  

ontdek het volledige programma

Facturatiewijze overschrijving
Geen facturatie
Unizo West-Vlaanderen vzw
BE 81 4700 3688 9124
Betaalwijze
Online betaling of overschrijving
Een factuur voor voldaan
11
mei

Praktische informatie

19:00 - 22:30
, Brugge
2.299 EUR excl. btw
Organisator
UNIZO West-Vlaanderen - Wendy Verhaeghe

Partnership met VLAIO: Samen voor sterk, ambitieus ondernemen

Vlaanderen mag best wat ambitieuzer zijn als het aankomt op ondernemerschap. We hebben nood aan meer starters, meer blijvers en meer groeiers. Daarom wil Agentschap Innoveren & Ondernemen (VLAIO) projecten op stapel zetten die ondernemers aanzetten tot, ondersteunen of begeleiden bij het ondernemen. Met de VLAIO partners bundelen we onze krachten en middelen. UNIZO maakt deel uit van een netwerk van initiatieven waar ondernemers gebruik van kunnen maken. Samen voor #sterkondernemen.