Tijdens de Freelance Friday sessies van UNIZO nodigen we telkens een specialist uit die jou in 60 minuten al zijn of haar kennis deelt over ondernemen als freelancer! 
De afleveringen worden online uitgezonden tussen 12u en 13u. Zo maken we van de Freelance Fridays dus de interessantste lunchpauzes van de maand! 

In deze aflevering hebben we Niels van Rijsselberghe te gast.
Niels staat als scout Ondernemen bij boekhoudkantoor elke dag opnieuw met raad en daad klaar om ondernemers te helpen met de financiële uitdagingen van hun onderneming. 
Hij weet als geen ander hoe moeilijk het soms kan zijn om steeds een goed zicht te hebben op je winst en je cashflow. 

Veel freelancers voelen ook een emotionele impact bij hun cashflow, zijn vrijgevig en vrolijk als er veel geld op de rekening staat en worden angstig als de rekening een stuk lager staat. 
Niels geeft ons meer inzicht in cashflowplanning, vanaf wanneer denken we best aan een andere vennootschapsvorm en hoe we best omgaan met wanbetalers. 
 
Schrijf je nu alvast in om helemaal gratis deze Freelance Friday aflevering mee te volgen. 
Je kan meevolgen op je laptop vanuit je eigen werkplek, je hoeft je dus niet eens te verplaatsen om een echte specialist te horen over werken als freelancer en meer dan 100 collega-freelancers te leren kennen in een chatbox.

Andere sessies over dit onderwerp gaan door in:

23
juni

Praktische informatie

12:00 - 13:00
Gratis
Organisator
UNIZO Freelancers