Voor deze activiteit zijn nog plaatsen beschikbaar en de inschrijvingen lopen vlot binnen. Twijfel niet te lang als je jouw plaats wil verzekeren.

Programma  

  • 18u00: Onthaal met een drankje en een hapje
  • 18u30: Start Congres: een panelgesprek over divers en inclusief personeelsbeleid onder leiding van gedelegeerd bestuurder UNIZO Oost-Vlaanderen Jos Vermeiren, met Thierry Snauwaert (directeur van AAROVA vzw), Kristl De Loose (zaakvoerster van PASTATI), Kris Lambrecht (HR director bij Renson) en Marie-Paule Bibaer (senior consultant bij Liantis).
  • 19u15: Keynote Luk Dewulf in samenwerking met improvisatietheater Inspinazie
  • 20u45: Slotwoord Danny Van Assche
  • 21u00: Netwerkreceptie

Welkomstwoord

Jos Vermeiren verwelkomt Thierry (vzw AAROVA) en Kristl (Pastati) voor een gesprek over hoe pasta deze 2 ondernemers samenbracht voor een unieke samenwerking.

AAROVA vzw

Bij maatwerkbedrijf AAROVA gaan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan de slag in een professionele setting. Zij vormen de handen, maar ook het hart en de ziel van hun bedrijf. Ze kunnen rekenen op begeleiding en aangepaste opdrachten in functie van hun mogelijkheden. Boven alles willen ze initiatieven creëren om hun mensen werk, arbeidsvreugde en fierheid te schenken. Bij AAROVA geven daarom niet de machines het tempo aan. Dat bepalen de medewerkers met hun vele talenten en mogelijkheden zelf.

Verhaal van PASTATI

Kristl De Loose, founder PASTATI, werkte vele jaren in diverse managementfuncties. Toen ze 8 jaar geleden plots bijna volledig doof werd, was ze genoodzaakt haar job op te geven. Kristl wilde absoluut blijven werken en ging op zoek naar een nieuwe uitdaging. Op dat moment verbleef Kristl veel in Italië en vatte het uitdagende plan op om verse paste te gaan maken in België." Speciaal aan het verhaal was de ambitie om dit te verwezenlijken binnen de sociale economie.

Keynote

Hoe kan je talenten het beste inzetten binnen jouw onderneming? (H)erken je eigen talenten en kom te weten hoe je je eigen talenten en die van je medewerkers kan versterken! Keynote speaker en auteur Luk Dewulf zal een interessante lezing geven over hoe je een talentgericht hr-beleid kan opzetten. Zijn keynote wordt opgeleukt door improvisatietheater Inspinazie.

Slotwoord & Receptie

Danny Van Assche, Gedelegeerd Bestuurder van UNIZO, zal de avond afsluiten en jullie verwelkomen op de netwerkreceptie. Tijdens een hapje en een drankje kan je napraten over deze boeiende avond met andere ondernemers en onze adviseurs van ElkTalent Aan Boord om nog meer tips te krijgen over hoe jij talent in jouw onderneming kan ontdekken.

Het event is volledig gratis. Bovendien ontvang je een exemplaar van het recentste boek van Luk Dewulf. En je loopt buiten met heel wat nieuwe kennis en inzichten om jouw personeelsbeleid aan te pakken!

Locatie

We kozen voor een unieke locatie die perfect aansluit bij het project van Elk Talent Aan Boord. Het is de missie van AAROVA vzw om tewerkstelling, begeleiding en opleiding op maat aanbieden aan personen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Op hun evenementenlocatie onthalen de werknemers van Aarova u met een groot hart.

AAROVA 1 – Events, Industriepark de Bruwaan 1, 9700 Oudenaarde
Er is voldoende parkeergelegenheid op de parking van AAROVA vzw.

20
juni

Praktische informatie

18:00 - 22:30
AAROVA vzw
Industriepark De Bruwaan 1, 9700 OUDENAARDE
Gratis
Organisator
Elk-Talent-Aan-Boord

Nuttig voor jou