UNIZO Roeselare inspireert...

Het aangename aan het nuttige koppelen. Dat is exact wat we met UNIZO Roeselare op 27 maart van plan zijn. De energiecrisis treft elk bedrijf. Het slechte nieuws is dat die variabele energieprijzen wellicht nog een tijd aanhouden. Het goede nieuws is dat elke KMO makkelijk 20 tot 50% energie kan besparen. Energie-expert Alex Polfliet komt je met praktische tips vertellen hoe dat ook voor jouw bedrijf kan, ongeacht de sector.

Na Alex maken we plaats voor een coming man uit de Vlaamse Comedy wereld. Mohsin Abbas is een naam die niet meteen bekend in de oren klinkt en dat komt omdat je hem nog nooit aan het werk hebt gezien. Eénmaal hij op het podium staat, zorgt hij ervoor dat je zijn naam nooit meer zal vergeten. Verwacht je aan grenzeloze humor in sneltempo!

WAT?

Infosesie Alex Polfliet - Hoe bescherm ik mijn bedrijf tegen hoge energieprijzen?

  • Wist je dat elke KMO makkelijk 20 tot 50% energie kan besparen? Energie-expert Alex Polfliet van studiebureau Zero Emission Solutions komt ons met praktische tips vertellen hoe!

 

Comedy rookie - Mohsin Abbas

  • Ken je Stand-up Comedia Moshin Abbas al? Deze Oostendenaar met Pakistaanse roots brengt op West-Vlaamse wijze zijn visie over hedendaagse thema’s.

 

Ontdek, beleef, ervaar, voel... I-COR 2.0

  • I-COR of Interior Conceptstore Roeselare is volledig vernieuwd en pas geopend. Uniek in zijn concept en de ideale inspiratiebron voor jouw interieur.

Waar?

I-COR Roeselare | De Munt 22, 8800 Roeselare

Wanneer?

Maandag 27 maart, 19u00

Prijs?

Leden: €25,00

Niet leden: €35,00

-> catering en drinks inbegrepen!

Facturatiewijze overschrijving
Onkostennota
UNIZO Roeselare
BE27 7380 2319 7873
Betaalwijze
Overschrijving
27
maart

Praktische informatie

19:00 - 22:00
ICOR Roeselare
De Munt 22, 8800 Roeselare
35 EUR excl. btw Niet-leden
25 EUR excl. btw UNIZO leden
Organisator