Aluvision en Pattyn Packing Lines winnen de Leeuw van de Export

De 14de Leeuw van de Export gaat naar Aluvision (www.aluvision.be). En die prijs heeft Ann Vancoillie van Aluvision meer dan verdiend, vindt UNIZO. Aluvision is een klein familiebedrijf uit Deinze met 36 medewerkers dat een modulair en ecologisch aluminiumsysteem voor de standbouw-, interieur- en eventsector ontwikkelt en produceert. Dankzij de bijzonder sterk gepersonaliseerde ontwerpen en verregaande individuele ondersteuning aan klanten oogst Aluvision wereldwijd succes in 30 landen. Meer dan 80% van hun 7,8 miljoen euro omzet in 2014 had het bedrijf te danken aan de export.

Bekijk hier het filmpje.

Met de Leeuw van de Export bekroont Flanders Investment & Trade (FIT) jaarlijks de exportsuccessen van Vlaamse bedrijven, om zo het belang van de export voor onze Vlaamse economie te onderstrepen. Zaakvoerster Ann Vancoillie kreeg de prijs woensdagavond 16 september uit handen van minister-president Geert Bourgeois, in aanwezigheid van tal van andere Vlaamse exportbedrijven. Ann Vancoillie is overigens ook voorzitter van UNIZO Internationaal. Pattyn Packing Lines (www.pattyn.com) won in de categorie ‘middelgrote en grote bedrijven’.

Doet uw onderneming het ook goed in het buitenland? Dien dan volgend jaar uw dossier in. Wie weet bent u wel de leeuw van 2016?

Meer info op www.leeuwvandeexport.be

Meer over: Internationaal, Export