Ann Vancoillie nieuwe voorzitter UNIZO Internationaal

20140623_UNIZO_Internationaal_bestuurswissel_Ann_Van_Coillie-foto_Luk_Collet-2716-1

Een nieuwe fase breekt aan bij UNIZO Internationaal nu Karl Verlinden na 7 jaren de voorzittersstoel van UNIZO Internationaal inruilt voor die van UNIZO. Zijn plaats wordt ingevuld door de voormalige vrouwelijke onderneemster van het Jaar Ann Vancoillie.

In 2012 ontving zij de Womed Award voor beste vrouwelijke ondernemer uit de handen van prinses Mathilde. Ann richtte in 1994 samen met haar echtgenoot Dirk Deleu het bedrijf Creaplan op in het Oost-Vlaamse Nazareth. Creaplan is gespecialiseerd in standenbouw, interieurinrichting en displays. Samen met hun 40 medewerkers reizen ze de wereld rond en verzorgen ze de beursdeelname van hun klanten op alle mogelijke internationale events. Als antwoord op het succes richtten ze in 2004 samen Aluvision op in Deinze. Aluvision, een bedrijf gespecialiseerd in gemoduleerde oplossingen om standen sneller, efficiënter en ecologischer te bouwen, telt 44 werknemers en is eveneens op alle continenten actief. We kijken erg uit naar haar komst en heten haar van harte welkom bij Unizo Internationaal!

Ondervoorzitter Dirk Dupont wordt op zijn beurt na zeven intensieve jaren opgevolgd door Dirk Van der Stede. Dirk is managing director bij VLAKWA, het Vlaams Kenniscentrum Water. Ook Dirk heten we van harte welkom!