Bedrijfsgeschenken met een hart

Wie kent ze niet: die overbodige, nutteloze, ongeïnspireerde eindejaarsattenties die u elk jaar krijgt. En die ook nog eens veel geld kosten. Weggegooid geld. Daarom biedt Trias iets nieuws. Een cadeau waarmee bedrijven en vrije beroepen zich kunnen profileren als kostenbewust en eco-sociaal: een symbolisch, maar tegelijk knap gedesignd cadeau waarmee de schenker een goed doel steunt. Een Gudu-cadeau, dus.

De opbrengst van uw relatiegeschenken gaat naar de kleine ondernemers en familiale boeren die Trias in 14 landen steunt. De ngo zorgt ervoor dat zijn partners in het Zuiden sterkere organisatiestructuren ontwikkelen. Samen met hen werkt de ngo aan een betere dienstverlening en een actieve belangenverdediging voor hun leden. Trias waakt daarbij over de participatie van vrouwen, jongeren en heel arme mensen. De opbrengst van GUDU gaat rechtstreeks naar de werking van Trias.

Hoe bestellen?

Klik op één of meerdere producten, geef uw aantallen op, betaal direct of na ontvangst van uw factuur, en de Gudu-geschenken worden in uw bedrijf of kantoor afgeleverd. Voor grotere bestellingen - vanaf 50 producten - vragen wij om contact met Gudu op te nemen via ons mailadres info@gudu.be. Vermeld uw naam en telefoonnummer, dan bellen wij u binnen 5 werkdagen op om verder af te spreken. Er is geen retourservice of helpdesk voorzien, maar u kan ons steeds feedback geven via ons mailadres info@gudu.be.