Bestel nu snel en eenvoudig de nieuwe Fleet Card in de DKV webshop

Publireportage

DKV Euro Service heeft er een nieuwe tankkaart bij: de Fleet Card. Deze serie servicekaarten voor voertuigen onder de 3.5 ton is heel eenvoudig en per direct te bestellen via de DKV webshop.

DKV biedt vier verschillende type kaarten aan voor lichte voertuigen en personenwagens:

  1. DKV FLEET CARD – voor tanken
  2. DKV CARD CLIMATE – voor tanken met klimaatcompensatie
  3. DKV CARD +CHARGE – voor tanken en laden
  4. DKV CARD CLIMATE +CHARGE – voor tanken met klimaatcompensatie en laden

Michel Kerremans is verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitbouwen van het Fleet Card concept in België: “DKV biedt een unieke waaier aan Fleet Cards voor wagenparkklanten, met zelfs een versie voor CO2-neutraal tanken en laden in één kaart. De Fleet Card is een full service kaart, de gebruiker heeft dus ook toegang tot het uitgebreide DKV pakket aan producten en diensten.”

“Wij nemen de wagenparkverantwoordelijke werk uit handen en bieden een hybride, duurzame en intelligente oplossing tegen lage kosten. Men krijgt er toegang tot het Belgische netwerk van tankstations met merken als Total, Gabriels, Lukoil, G&V en vele anderen waar voordelig kan worden getankt. Onze digitale oplossingen maken het beheer van dit alles eenvoudig en transparant en ook nog heel handig; stations filteren kan in de DKV App’’.

 

Meer informatie over de Fleet Card: Michel Kerremans via michel.kerremans@dkv-euroservice.com.
De webshop is te vinden onder “shop” op de Belgische versie van de DKV website:
https://www.dkv-euroservice.com/be-nl

DKV levert totaalconcept voor het opladen van elk wagenpark

Het totaalconcept van mobility service provider DKV regelt alles omtrent het dagelijks opladen van de auto of zelfs het volledige wagenpark.

Zo faciliteert DKV laadoplossingen voor medewerkers thuis (@home) waarbij DKV instaat voor zowel de laadstations als de installatie ervan. Daarnaast maakt DKV het ook mogelijk voor bedrijven om de stroomkosten van het opladen van hun medewerkers te vergoeden. Uiteraard biedt DKV deze service ook aan bij werk- en kantoorlocaties (@work), waarbij bedrijven zelfs de stroomtarieven voor bezoekers kunnen bepalen om de kosten van het laadpunt terug te verdienen. En tenslotte maakt DKV het dankzij de DKV CARD +CHARGE mogelijk om onderweg bij meer dan 160.000 laadpunten te (snel)laden tegen gunstige tarieven.

Doel van het bedrijf is om een totaaloplossing aan te bieden om elektrisch rijden in heel Europa mogelijk te maken. De DKV CHARGE kaarten zijn geschikt voor elektrisch laden en andere diensten in inmiddels 32 landen. Dankzij de eCharge+ APP is het nu eenvoudig om snel het dichtstbijzijnde laadpunt te vinden. Bovendien is het meteen duidelijk of het laadpunt beschikbaar is, wat de laadcapaciteit is en wat het kWh-tarief is.

Bas Bullens, sales manager e-mobility bij DKV: “Lead in Green is ons statement. Wij kijken constant naar de manier waarop wij samen met onze klanten aan een duurzame toekomst kunnen werken. Daarnaast rijden onze klanten steeds meer elektrisch en natuurlijk willen wij hen daarin op alle mogelijke manieren ondersteunen. Van het leveren en installeren van een laadpunt tot het aanbieden van de laadkaart en de volledige verrekening en ondersteuning: DKV levert een totaaloplossing voor elektrische mobiliteit.”

 

Meer weten over de vele mogelijkheden omtrent e-mobility bij DKV?
Neem contact op met Bas.Bullens@dkv-euroservice.com