Bestel vóór 15 september gratis promotiemateriaal voor Weekend van de Klant!

Op zaterdag 6 en zondag 7 oktober 2018 is het voor de tweede keer tijd voor Weekend van de Klant. UNIZO, UCM en Comeos organiseren opnieuw samen dit leuke weekend waarin we klanten verwennen met leuke activiteiten, attenties in de winkels, wedstrijden en nog zoveel meer. Onze Gaststeden zijn deze keer Gent en Wavre.

Dit jaar zijn er een paar nieuwigheden, omdat we écht willen inzetten op een (nog) grotere bekendheid. Alle handelaars die zich vóór 15 september inschrijven op www.weekendvandeklant.be, ontvangen gratis promomateriaal in de vorm van een affiche, een raamsticker, een raamstrook, attentiestickertjes én ballonnen. We organiseren ook een nationale wedstrijd met prachtige prijzen waaraan klanten kunnen deelnemen als ze bij de leden van UNIZO, Comeos en UCM tijdens het Weekend een aankoop doen. Indien jij als lid wenst deel te nemen, geef je dat aan bij registratie en ontvang je flyers met een unieke code die je kan uitdelen aan klanten die een aankoop doen (je kan zelf bepalen of iedere betalende klant dit krijgt of vanaf een bepaald bedrag). Hoofdprijs is een safari voor 2 naar Kenia dankzij Selectair, een groepering van 113 zelfstandige reiskantoren.

Op onze website kun je ook digitaal promotiemateriaal downloaden om ook via je online kanalen (website, sociale media) bekendheid te geven aan Weekend van de Klant en jouw actie. Uiteraard kun je in onze webshop ook nog steeds bijkomend promotiemateriaal bestellen zoals beachvlaggen. Wil je graag attenties aankopen via ons? Dit jaar hebben we pralines, snoepjes, mini-potjes Tierenteyn mosterd en Win for life krasloten.

Rep je dus naar www.weekendvandeklant.be, laat ons weten wat je van plan bent voor Weekend van de Klant en ontvang een gratis promopack zodat iedereen ziet dat jij meedoet aan Weekend van de Klant!

Wil je graag meedoen aan het Weekend van de Klant, wil je een leuke actie organiseren en zoek je nog inspiratie? Volg dan zeker ons live webinar op maandag 10 september!