CamTV Creatieve Ondernemer 2017

UNIZO ging op zoek naar de meest creatieve ondernemer van West-Vlaanderen. Uit de top 5 ondernemers werd tijdens de verkiezingsshow op 30 november bekend gemaakt dat CamTV uit Brugge de titel van Creatieve Ondernemer 2017 mee naar huis neemt.

Gisteren werd Productiehuis CamTV verkozen tot Creatieve Ondernemer 2017-2018, dit werd bekendgemaakt tijdens een schitterende uitverkochte galashow in Kinepolis Brugge. Alle 360 bezoekers konden genieten van een wervelende show.

De winnaar werd verkozen door een 8-koppige jury met Stefaan Vermeersch (krant van West-Vlaanderen), Nicolas Van Kerschaver (ADMB), Erwin Van der Kelen (Syntra West), Kristof Dhondt (Maison D'Longueville, winnaar 2015), Kathleen Deraedt (Attent), Stefaan Matton (POM) en Marleen Demuynck (BC Waregem).

Georges Declerck, juryvoorzitter, getuigt: “Tom heeft ons overtuigd tijdens het bedrijfsbezoek. Hij vertelde hoe hij met veel passie maar weinig middelen zijn zaak heeft opgestart. Door een gedurfde pitch voor de Wereldexpo in Milaan haalde hij een grote opdracht binnen en zo was hij echt gelanceerd. Niet enkel zijn videomarketing is creatief. Hij gaat ook op zoek naar creatieve oplossingen om zo kostenbesparend mogelijk te werken. Een win-win voor zichzelf maar ook voor zijn klanten”.

Zaakvoerder Tom Nys reageerde verrast op zijn trofee: "van deze overwinning had ik niet kunnen dromen. Ik draag deze titel op aan mijn team en in het bijzonder aan mijn medewerker die mij heeft genomineerd".

Na de uitreiking werd er naar hartelust gepraat met collega-ondernemers op de netwerkreceptie, waar bezoekers zich ook konden laten 3D-scannen. Uit de 360 aanwezigen wordt er 5 3D-beeldjes verloot.

De genomineerden kregen een gepersonaliseerde roll-up banner, een bedrijfsfilmpje en een reportage in ZO magazine. De winnaar ontving daarbovenop een award, een publireportage in de krant van West-Vlaanderen, een waardebon van €1.500 bij L.capitan, ze krijgen één maand een Volkswagen T-roc om in te rijden van garage RAES en een officecloud abonnement t.w.v. €1318 van IT-provider.

Bekijk hier de foto's van de winnaar en de top 5: http://www.creatieveondernemer.be/fotos-winnaar-top-5