De geheimen van Lars Lagaisse van Kaart Blanche

Ben je een actieve scroller op de sociale media, liep je vast de mannen van Kaart Blanche vast al tegen het lijf. Wie weet stak er al eens een kaartje van hen in je brievenbus. De kaarten van Lars Lagaisse en zijn kompaan Timo Delorge zijn intussen alombekend, ook bij celebrities als Victoria Beckham.   

snelfie lars lagaisse

Wat was je beste investering ooit? 

“Het kantoor! Het moment dat we in ons kantoor zijn getrokken, voelde dit aan als een bevrijding. Het is zo fijn om een structuur te kunnen inbouwen, voordien deden we alles aan onze keukentafel en dan ga je slapen met je werk en sta je ermee op. Ik raad iedereen aan om een werkplek te creëren waar je na afloop de deur achter je kan dichttrekken.” 

Als je dit niet deed, wat zou het dan geworden zijn? 

“Nog altijd iets creatiefs. Ik hou van mooie dingen in eender welke vorm, interieur, fotografie, schilderkunst… Als ik dan luidop mag dromen, dan lijkt mij creative director van een internationaal modemagazine heel vet. Mode is een van mijn grote passies.” 

Wie is jouw voorbeeld? 

“Ik heb verschillende voorbeelden: al mijn ambitieuze vrienden. Als ik zie hoe hard zij gaan, is dat alleen maar een stimulans om mezelf ook voor 200% te geven. Hun gedrevenheid is zo aanstekelijk... You are the sum of who you surround yourself with :)” 

Vul aan: de beste ideeën krijg ik…  

“…tijdens het joggen, in de file en in de douche. Op die momenten kan ik niets anders doen dan nadenken, en dan komen er allemaal ideeën. Ik ben altijd blij als uit een saaie file toch nog een topidee is voortgekomen. Maar ook van gezellige avondjes met vrienden - toen het nog mocht - krijg ik van die ‘beste ideeën’. Bij elke stommiteit of grappig voorval zeggen we in koor ‘I feel a card coming up’.” 

Wat is het mooiste moment uit je carrière?  

“Toen het team van Victoria Beckham ons contacteerde om een face filter voor haar te maken op Instagram. Dat was toen de filter die ik gemaakt had van de Kardashians viraal ging (een filter die bepaalt welk lid je bent uit de bekendste familie, red.). Miss Beckham herself pikte dit op en vroeg haar team om ons te contacteren.” 

www.kaartblanche.com