"De toekomst van de retail is zelfstandig"

Wordt de zelfstandige retail bedreigd door grote winkelreuzen? In zijn boek “Hoe groot is klein? Zelfstandigen in retail. Verleden, heden en toekomst” geeft auteur Eddy Marstboom een deskundige maar ook persoonlijke inkijk in de evolutie van het zelfstandige distributielandschap, tussen 1960 en begin deze eeuw. Een boeiende flashback die de lezer helpt de uitdagingen van de hedendaagse zelfstandige retailer in een breder historisch en maatschappelijk perspectief te plaatsen.

Eddy Marstboom werkte gedurende 40 jaar voor de UNIZO-distributiewerking, tot aan zijn pensioen in 2004. Hij was onder meer nationaal secretaris van het toenmalige VDV (nu Buurtsuper.be), de bij UNIZO aangesloten federatie voor de zelfstandige voedingswinkelier, en directeur van de algemene UNIZO-distributiewerking.

Interesse?
Het boek kost normaal € 24 + € 6 verzendkosten = € 30, maar als UNIZO-lid krijgt u € 3 korting en betaalt u € 27Stort nu 27 € (21 + 6 € verzendkosten ipv 24 + 6 €) op
BE04 4024 5028 7131 met vermelding UNIZO-lidnummer + Distributieboek en het adres waar het boek mag worden afgeleverd. Veel leesplezier!