Doe jij mee aan de Dag van de Ondernemer?

Vrijdag 22 november organiseren UNIZO, Vlaamse Agentschap Innoveren en Ondernemen en hun partners de 6de editie van de Dag van de Ondernemer. Op die dag erkennen we hoe belangrijk ondernemers zijn voor onze maatschappij en voor de economie. We tonen dat we hun inzet, durf en doorzetting bewonderen. Van grote bedrijfleiders en jonge starters tot de bakker om de hoek, de fietsenmaker en de schrijnwerker die je trap maakte. Ze maken stuk voor stuk een onmisbaar, belangrijk deel uit van ons dagelijks leven – som maar eens op met hoeveel ondernemers je elke dag in aanraking komt!

We verspreiden deze boodschap via een communicatiecampagne op sociale media, in kranten, tijdschriften en op de radio, maar ook via vele lokale acties en activiteiten op maandag 18 november tot en met 23 november, waarop je van harte welkom bent!

Steek jezelf en je collega-ondernemers een hart onder de riem door hen op 22 november te feliciteren met hun Dag! Op deze pagina vind je leuke en hartverwarmende complimenten die je kan delen op sociale media. En vergeet vooral ook de hashtag #dagvandeondernemer niet te vermelden.

Alvast een fijne Dag van de Ondernemer gewenst!