Een KMO Adviesraad, ook iets voor uw bedrijf?

Als ondernemer moet u elke dag – zelf – belangrijke beslissingen nemen over de meest uiteenlopende aangelegenheden: investeringen, personeelszaken, klantenopvolging… Niet eenvoudig, vooral niet wanneer u een sterk groeiproces doormaakt, wanneer er zich belangrijke nieuwe evoluties in uw sector aandienen… kortom, wanneer u grote knopen moet doorhakken. Dan is een klankbord van onbevangen, externe experts welkom. Een KMO Adviesraad, bijvoorbeeld, met de expertise van UNIZO. Bart Vandekerckhove van Chicken Masters en Annelies Maes van Anka Office Planet zijn alvast overtuigd van de voordelen, zoals ze vertelden op Kanaal Z.

Bekijk hier de uitzending op Kanaal Z over de KMO Adviesraad

Een KMO Adviesraad is een ‘adviserende vergadering’, die regelmatig samenkomt in uw bedrijf, met daarin externe experts, al dan niet aangevuld met specialisten uit uw eigen onderneming. Tijdens die vergadering kan u onderling van gedachten wisselen, kan u bepaalde plannen aftoetsen, kan u problemen voorleggen… De externe adviseurs zullen u daarbij leren ‘anders’ tegen bepaalde uitdagingen aan te kijken, vanuit hun expertise en vooral vanuit hun totaal andere referentiekader. In theorie kan u op eigen houtje een ‘adviesraad’ oprichten. Maar als u kiest voor de KMO Adviesraad met de expertise van UNIZO speelt u op veilig, dankzij een sinds jaren beproefde formule met harde garanties. Zo kan u putten uit een ruime pool van experts, in de meest uiteenlopende domeinen, allemaal gescreend op hun inlevingsvermogen in de KMO-wereld. De administratieve rompslomp blijft tot een minimum beperkt. UNIZO regelt voor u de contracten en volgt alles op. U kan met al uw vragen terecht bij uw persoonlijke KMO Adviesraad-begeleider.

Alle info en voorwaarden op www.kmoadviesraad.be.
Interesse? Vraag het gratis handboek Een KMO-adviesraad, ook in uw bedrijf? Op info@kmoadviesraad.be of telefoon: 02 212 26 13.