Eline is Best Wedding Planner 2019 o.a. dankzij UNIZO Road To Action!

Op 15 februari 2019 werd in het Kasteel van Leeuwergem voor de eerste keer in België de Wedding Industry Awards uitgereikt. De WIA's, is een prestigieuze award uitreiking voor ondernemers actief in de huwelijkssector van België. Daar ging Eline Beernaert van Elegant Events met de award van “Beste Wedding Planner 2019” aan de haal. Niet alleen is Eline daar terecht apetrots op, ook UNIZO is fier dat het mee een rol heeft kunnen spelen in dit mooie ondernemersverhaal.

Wil jij jouw onderneming ook naar een hoger niveau tillen?

Ontdek ons coaching traject hier! 

Een straffe madam die 2 jaar geleden die bij UNIZO kwam aankloppen met de vraag hoe ze meer omzet kon draaien. Samen met haar UNIZO coach ging Eline aan de slag: ze stippelde haar doelen op middellange en lange termijn uit. Van daaruit werden haar klantendoelgroepen en aanbod herbekeken. Dankzij die analyse, werd duidelijk dat luxetrouwfeesten in het buitenland bovenaan haar verlanglijstje stonden. Bovendien ontdekte ze een aantal doelgroepen die voorheen onontgonnen gebied waren én bovendien lucratief zijn. Haar coach reikte Eline vervolgens de nodige tools aan waarmee ze zelf een contentplan kon opstellen dat haar in staat stelde deze nieuwe doelgroepen op een effectieve manier aan te spreken. 

Het coaching traject is zo opgevat dat je als ondernemer owner blijft van je project en dat impliceert veel huiswerk. Maar het is mede door al dat harde werk binnen Road To Action dat Eline erin geslaagd is om een verbluffend resultaat neer te zetten.

De jury typeerde Eline als trendy en elegant. Haar professionalisme en toekomstplannen overtuigden de jury dermate dat ze de hoogste score binnenhaalde. De award is een prachtige bekroning op Eline’s werk en gedrevenheid. Bravo Eline, dat heb je verdiend!