Gratis aandelen in windparken voor ondernemers en zelfstandigen

Publireportage

Wilt u als ondernemer of zelfstandige genieten van een voordelig energietarief terwijl u bijdraagt aan een betere leefomgeving? Met GreenWin Pro van Luminus wordt dat een fluitje van een cent. U kiest niet alleen voor betaalbare groene energie, maar ontvangt ook gratis aandelen in de windparken van Lumiwind.

Het welzijn van ons klimaat is een topprioriteit van Luminus. We trekken dan ook resoluut de kaart van groene energie en willen het onze klanten zo gemakkelijk mogelijk maken om daarin mee het voortouw te nemen. Daarom riepen we GreenWin Pro in het leven.

Wat is GreenWin Pro?

Met GreenWin Pro geniet u van 100% groene stroom van eigen bodem en wordt u bovendien gratis aandeelhouder in Lumiwind, een coöperatie in lokale windenergie.

Luminus wil trouwe klanten immers extra belonen. Wie kiest voor GreenWin Pro krijgt van Luminus elk jaar een extra Lumiwind-aandeel cadeau, met een mogelijk rendement tot 4%. Bovendien krijgt u het tweede jaar 5% korting op uw energiefactuur. Vanaf het derde jaar geniet u zelfs van 10% extra korting.

Maak kennis met Lumiwind

Met de coöperatieve vennootschap Lumiwind promoten wij groene projecten en duurzaam energieverbruik in Vlaanderen en Wallonië. Zowel particulieren als bedrijven kunnen aandeelhouder worden in projecten van hernieuwbare windenergie.

De nieuwe windparken van Lumiwind bevinden zich in Zelzate, Eeklo, Alken en Héron, met een respectievelijke jaaropbrengst van 14.000, 35.000, 14.000 en 26.500 MWh. In totaal vertegenwoordigt dit het verbruik van ongeveer 23.700 huishoudens en een besparing van bijna 22.800 ton CO2 per jaar.

Overstappen naar GreenWin Pro is eenvoudig

Voor slimme ondernemers is GreenWin Pro een buitenkans. Ze genieten van 100% groene en Belgische energie, ze dragen bij aan een groenere leefomgeving én ze krijgen de jaarlijkse opbrengst van hun gratis Lumiwind-aandelen.

Overstappen naar GreenWin Pro is heel eenvoudig. Luminus regelt alles, van de opmaak van uw contract tot de bezorging van uw gratis aandelen.

Benieuwd naar de voorwaarden en tarieven van GreenWin Pro?
Bereken uw prijs