Heb jij als ondernemer een vernieuwend idee dat duaal leren kan verbeteren? Lanceer jouw idee en doe mee!

Duaal leren, je hebt er waarschijnlijk al over gehoord, maar wat is dat nu precies? Bij duaal leren verwerven leerlingen vaardigheden op school, in een centrum voor deeltijds onderwijs of in een Syntra-lesplaats én op de werkvloer.  Als werkgever ben je dus een onmisbare schakel. Je helpt jongeren hun opleiding vervolmaken, je bereidt hen optimaal voor op de arbeidsmarkt en je leidt mee de werknemers van de toekomst op!

Met de Vlaamse wedstrijd IdeaalDuaal gaat Syntra Vlaanderen op zoek naar de beste en meest vernieuwende ideeën om deze combinatie van leren optimaal in te richten in de hedendaagse digitale wereld.

Elk vernieuwend digitaal idee dat duaal leren kan verbeteren is welkom. Denk bijvoorbeeld aan een app die leerlingen en bedrijven samenbrengt, een app die ervoor zorgt dat er een vlottere uitwisseling is over het leertraject van de leerling, een app die leerlingen helpt het overzicht te behouden van hun kalender, een app die de punten van de leerlingen registreert, enzovoort. Laat je gaan!

Het zijn maar enkele ideetjes. We zijn benieuwd om te horen wat jullie ideeën zijn. Lanceer dus je idee en doe mee!

Alle info op www.ideaalduaal.be.