Horeca Vlaanderen is mee "Fier op ons bier"

Horeca Vlaanderen voert samen met de Belgische Brouwers campagne om bevolking aan te zetten hun trots en fierheid voor het Belgisch bier te tonen.  De beroepsvereniging zal haar leden oproepen om de actie me te ondersteunen. Onder de noemer “Fier op ons bier” zullen heel wat gezamenlijke initiatieven worden genomen om de Belg aan te sporen wat meer chauvinist te zijn over één van de topproducten die België internationaal op de kaart zet. 

Met de campagne “Fier op ons bier” roepen de Belgische Brouwers alle Belgen op om fier te zijn op onze Belgische bieren en via Facebook hun appreciatie te tonen.

Deze campagne wordt mee gedragen door de horecafederaties. De campagnebeelden moeten in zoveel mogelijk etablissementen zichtbaar zijn, zodat de consument ook in zijn favoriete horecazaak wordt opgeroepen om deel te nemen.

 “Het ruime Belgische bieraanbod en de horeca gaan hand in hand”, zegt Danny Van Assche, afgevaardigd bestuurder van Horeca Vlaanderen.  “Geen café zonder bier, maar zeker ook geen bier zonder onze cafés. Het is op café of in een restaurant dat de consumenten onder ideale omstandigheden kunnen genieten van een perfect geschonken bier. Er is geen betere ambassadeur om onze rijke biercultuur te promoten dan de gepassioneerde cafébaas of creatieve kok.”

 

Facebook: www.facebook.co/fieroponsbier