“Ik wou nooit meer voor een baas werken. Go4Business was echt een droom!”

Na een slechte ervaring bij een multinational besloot Timmy (53) dat hij nooit meer voor een baas wou werken. Hij ging helemaal naar China om zijn idee te onderzoeken, en kwam uiteindelijk bij Go4Business aankloppen.

Timmy had al ruime ervaring in de IT sector en heeft lang onderzoek gedaan in de gaming wereld om het juiste idee te vinden. “Ik heb drie stiefkinderen, allemaal tieners. Via hun interesses heb ik gekeken wat de toekomst is van gaming. Zo kwam ik bij Virtual Reality 4D.”

Om meer te weten te komen hierover, trok Timmy naar China. “Dit concept leek al goed te werken in Azië, maar is in Europa nog niet doorgebroken. Toen dacht ik: dit is een gat in de markt, we zijn vertrokken!”

“Ik ging naar de website van UNIZO en ontdekte daar Go4Business. Ik schreef mij direct in en werd snel gecontacteerd door mijn begeleidster. Dit is echt heel vlot verlopen. Het was een droom.”

“De eerste feedback was dat ik veel zal moeten investeren in het bekendmaken van mijn product. Het is iets waar onze markt nog niet mee vertrouwd is, dus je moet dan wat opletten. Uiteindelijk kon ik heel open communiceren met mijn begeleidster. Ze kon tegen mij echt zeggen wat ze dacht en heeft mij soms met mijn voetjes op de grond gezet.”

In oktober is Timmy zijn gaming center klaar voor de opening. “Enkel de starterslening duurde even om te regelen met de bank. Hier hadden ze mij misschien iets meer voor mogen waarschuwen. Maar uiteindelijk ben ik echt heel tevreden over Go4Business. Een pluim voor deze mensen!”