Interessant ledenvoordeel voor aangesloten sectororganisaties

Straffe opleidingen voor sterke ondernemers”

Onder deze slogan lanceerde UNIZO vorig jaar de Ondernemersacademie. In 2013 organiseerde de Ondernemersacademie 5 masterclasses en 15 drukbezette, thematische opleidingen. Meer dan 250 ondernemers uit verschillende sectoren vonden de weg naar één van onze opleidingen.

In 2014 pakken we uit met een vernieuwd en versterkt aanbod. De masterclasses worden verder uitgediept en het aanbod thematische opleidingen uitgebreid. Het volledige aanbod vindt u op www.ondernemersacademie.be.

De  UNIZO sectorwerking is ervan overtuigd dat deze opleidingen ook een belangrijke meerwaarde kunnen betekenen voor uw leden. Daarom willen wij u de mogelijkheid bieden om deze opleidingen aan te bieden aan uw leden waarbij we ze dezelfde korting kunnen bieden die de UNIZO-leden genieten.  Als tegenprestatie verwachten we dat u het aanbod mét het ledenvoordeel promoot naar uw leden.

Indien u interesse heeft in dit voorstel, neem dan snel contact op met Thomas Pirard (Sectorwerking) of Joost Van de Vijver, manager van de UNIZO Ondernemersacademie.

 

Contactgegevens: 

Thomas Pirard
Thomas.pirard@unizo.be
Tel: 0494 70 55 64 

Joost Van de Vijver
Joost.vandevijver@unizo.be
Tel: 0474 68 17 35