Karel Van Eetvelt, Kristien Laeveren, bekende en minder bekende sportievelingen lopen samen met Trias geld bij elkaar voor ondernemende mensen in Oeganda

Persuitnodiging
Donderdag, 14 september, vanaf 18u00, in Bornem

 
Het creëren van welvaart begint bij ondernemende mensen, altijd en overal, dus ook in het zuiden. Daarom is UNIZO al jaren partner van Trias, de organisatie die heel doelgericht ondernemers en hun projecten steunt, in Latijns Amerika, Azië en Afrika. Zo ook in Oeganda. Om de Oegandese ondernemersvereniging USSIA (Uganda Small Scale Industries Association) en haar 4.500 aangesloten starters een flinke duw in de rug te geven, organiseren (uittredend) UNIZO-topman Karel Van Eetvelt en partner Kristien Laeveren op 14 september de Trias WalkRun AfterWork in  recreatiepark Breeven te Bornem. Een feestelijke loop-wandel-benefiethappening, met animatie, eet- en drankstandjes en tal van bekende namen en gezichten. Gewezen Europees president Herman Van Rompuy geeft om 19u00 het startschot van het officiële loopevent, Saartje Vandendriessche zorgt voor entertainment. En ook Bart De Pauw, Maarten Vangramberen, Goedele Devroy, Cath Luyten, Lieven Verstraete... zullen er zijn, plus heel wat politici van verschillende partijen. Naast individuele deelnemers komen ook heel wat bedrijven (o.a. Delhaize, KBC, EY, BASF, Qualiphar...) en organisaties aan de start. Dit wandel-loopevent vormt slechts de aanloop naar een nog ambitieuzer initiatief ten voordele van de Oegandese Trias-projecten: de 'Trias Trail'-beklimming van de Mount Stanley in Oeganda, met een groep Vlaamse ondernemers, in november dit jaar.
 
Uitnodiging voor de pers
U bent welkom op de Trias WalkRun AfterWork voor een boeiend verslag over de heel eigen manier waarop Trias, UNIZO en heel wat bedrijfsleiders van bij ons ondernemende mensen in het zuiden steunen.
 
Praktisch:

  • Datum: Donderdag, 14 september 2017
  • Uur: 18u00 - 23u00 / lopen 19u00 - 21u00
  • Plaats: Recreatiedomein Breeven, Breevendreef, 2880 Bornem

Op eenvoudig verzoek bezorgen we u graag foto's van het project in Oeganda waarvoor we dit event organiseren.
 
Meer info en inschrijvingen?
Contacteer Eva Verbist, adviseur communicatie bij Trias.
M 0485/59.50.70 - E-mail eva.verbist@trias.ngo
 
of UNIZO-woordvoerder Filip Horemans
M 0478/22.37.51 - E-mail: filip.horemans@unizo.be