Karel Van Eetvelt pikt persoonlijke aanval van Uplace-top niet

In een vlijmscherp opiniestuk dit weekend in De Tijd verwijt de Uplace-top Karel Van Eetvelt te "dansen op het graf van het ondernemerschap". Aanleiding is de tevreden reactie van UNIZO op het schorsen van de milieuvergunning voor het megashoppingcomplex door de Raad van State. Karel Van Eetvelt dient zijn belagers van antwoord met de gekende argumenten: UNIZO kiest voor ondernemerschap voor velen en niet voor megalomane vastgoedprojecten voor enkelen.

karelvaneetveltKarel Van Eetvelt verspreidde dit opiniestuk via de sociale media. Ook u kan extra ruchtbaarheid geven aan deze reactie door ze massaal te delen met uw vrienden en volgers op Facebook, Twitter, Linkedin... Alvast bedankt daarvoor. Samen maken we een vuist.

"Een graf delven of dansen op het graf?

Vanmorgen verslikte ik in mijn koffie. De top van UPLACE had blijkbaar een slechte nacht achter de rug. In DE TIJD werd met scherp geschoten op mezelf en UNIZO.

Dat gebeurt nog wel eens. Maar dit keer ging men wel stevig uit de bocht. Dinsdag kunt u mijn reactie lezen in DE TIJD en op deze website. We laten ons niet uit het lood slaan.

UNIZO kiest voor ondernemerschap voor velen en niet voor megalomane vastgoedprojecten voor enkelen. Voor sterke en warme handelskernen. Ook voor nieuwe shopping. Maar met oog voor de leefbaarheid van die kernen en duizenden ondernemers.

Dansen op het graf van ondernemers doen we niet, we vermijden net dat het graf van duizenden ondernemers gegraven wordt.

Dus liever Unizoplace! Deel dit bericht als u ook kiest voor Unizoplace."

Karel Van Eetvelt

De opinie van de top van UPLACE kunt u hier lezen.