Klingele Chocolade neemt de Road To Growth

In 1995 richtte Koen Klingele zijn eigen bedrijfje op. Waar het kleinschalig begon met zelf de chocolade te maken in de eigen woonkeuken en deze rond te brengen naar lokale handelaars, spreken we nu van een veel groter concept én bedrijf met wereldbekende naam en faam. Klingele Chocolade NV heeft ondertussen al heel wat personeel in dienst en ook de export naar het buitenland boomt met zo’n 44 landen wereldwijd waarnaar geëxporteerd wordt. Wij zijn dan ook zeer trots dat ook wij, als UNIZO zijnde, ons steentje hebben bijgedragen in dit succesverhaal.

Zo volgde Koen Klingele begin 2018 een Road To Growth-begeleiding bij ons in het kader van het verder op de kaart zetten van zijn bedrijf en het counteren van enkele knelpunten waarmee hij te maken kreeg.

Het staat buiten kijf dat deze begeleiding zijn nut heeft bewezen als we zien wat zij vandaag de dag allemaal gerealiseerd hebben. Nu, wij zijn er ons ook wel van bewust dat wij hier maar een klein stukje in bijgedragen hebben en dat zij vooral zélf heel veel bewezen hebben.

Eline Blanchaert, Sales Director van Klingele chocolade, vertelde tijdens de nieuwjaarsreceptie van onze partner Vlaio met veel enthousiasme over hun bedrijf en de ‘Leeuw Van De Export’ die ze in 2017 ontvingen van Flanders Investment and Trade. Daarnaast kregen we ook een inkijk in de dagdagelijkse werking. Minister Crevits was duidelijk ook fan van hun lekkere chocolade.

Je kan het fragment hieronder bekijken.

 

Ook overtuigd van het nut van een RTG-begeleiding? Aarzel dan niet en klik hieronder voor meer informatie en getuigenissen van andere ondernemers die dit traject volgden. 

Naar de begeleidingen!